وحید جوادی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه طی سال 91 بالغ بر 486 میلیون و 431 هزار سهم از سهام شرکتهای بورسی در بورس منطقه ای آذربایجان غربی به ارزش یک هزار و 765 میلیارد و 14 میایون ریال معامله شد، افزود: ارزش معاملات با رشد 15 درصدی همراه بود که 54 درصد آن مربوط به خرید و بقیه آن فروش بوده که طی این مدت در تالار ارومیه 12 کارگزار ، سهام و حق تقدم بیش از 395 شرکت را معامله کردند.
وی اظهار داشت: نمایندگی شرکت کارگزاری سرمایه و دانش با بیش از 430 میلیارد ریال معامله در سال 91 توانست 24 درصد از کل ارزش معاملات را بدست آورده و از سایر کارگزاران پیشی بگیرد، همچنین شرکت پتروشیمی پردیس بیشترین محبوبیت را در بین معامله کنندگان بورس منطقه ای داشته که با بیش از 111 میلیارد ریال معامله 6 درصد ارزش کل معاملات تالار را به خود اختصاص داد.
مدیر بورس منطقه ای آذربایجان غربی با اشاره به اینکه همچنین یک هزار و 743 کد معاملاتی جدید در بورس منطقه ای آذربایجانغربی صادر شده که نسبت به سال قبل با رشد 18 در صدی همراه بود، ادامه داد: شاخص کل بازار با رشد 47 درصدی نسبت به سال گذشته نیز با 12 هزار و 135 واحد افزایش به 38 هزار و 40 واحد رسیده که این روند افزایش در هفته اول فروردین امسال با 380 درصد ارزش معاملات و 121 درصد حجم معاملات تالار ارومیه ادامه داشت.
جوادی با بیان اینکه در هفته اول فروردین امسال بالغ بر 5 میلیون و 951 سهم از حق تقدم سهام شرکتهای بورسی و فرابورسی به ارزش بالغ بر 47 میلیارد ریال در بورس منطقه ای آذربایجان غربی مورد معامله قرار گرفت، که 76 درصد آن مربوط به خرید و بقیه آن فروش بود، یادآور شد: طی این مدت در تالار ارومیه 11 کارگزار ، سهام و حق تقدم بیش از 91 شرکت را معامله کردند که نمایندگی شرکت کارگزاری فارابی بیشترین ارزش ریالی معاملات منطقه را با 48 درصد به خود اختصاص داد .
وی اعلام کرد:همچنین در این هفته سهام شرکت نفت پاسارگاد با 22 درصد ارزش کل معاملات در رده نخست معاملات بورس منطقه ای قرار داشته که در این هفته 8 کد معاملاتی جدید در بورس منطقه ای آذربایجانغربی صادر و در ضمن شاخص کل بازار با یک هزار و 701 واحد افزایش در مقایسه با هفته قبل به رقم 39 هزار و 741 واحد رسیده است.
نظر شما