سرهنگ غلامعباس غلامزاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در اجراي طرح مبارزه و مقابله با سوداگران مرگ ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر استان از ابتداي طرح نوروزي تا پايان روز سيزدهم فروردين ماه امسال توانستند مقدار 104كيلو و 242 گرم انواع مواد مخدر را كشف كنند.
وی ادامه داد: کشف این میزان مواد مخدر حکایت از افزايش 67 درصدي كشفیات در مقايسه با مدت مشابه سال قبل دارد.
جانشين فرمانده انتظامي لرستان همچنین با بیان اينكه در اين مدت تعداد 22 نفر از عوامل تهيه و توزيع مواد مخدر در استان دستگير شده است، عنوان کرد: همچنین در این مدت تعداد 61 نفر معتاد دستگیر و به کمپ های ترک اعتیاد معرفی شده اند.
سرهنگ غلامزاده عنوان کرد: با تلاش كاركنان پليس مبارزه با مواد مخدر استان طي اين مدت يك باند تهيه و توزيع مواد مخدر متلاشي و هفت دستگاه خودرو متعلق به قاچاقچيان نيز توقيف شد.
نظر شما