پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ فروردین ۱۳۹۲، ۸:۱۸

در گفتگو با مهر عنوان شد:

مهمترین هدف فدراسیون رزمی حفظ وضع موجود است/ 81 رشته و سبک داریم

مهمترین هدف فدراسیون رزمی حفظ وضع موجود است/ 81 رشته و سبک داریم

رئیس فدراسیون ورزشهای رزمی با اشاره به آخرین اتفاقات این فدراسیون گفت: کلیه برنامه‌های تدوین شده در تقویم ورزشی به خوبی اجرا شد و موفق شدیم در سطح جهان و آسیا عناوین خوبی را کسب کنیم.

محمد نوحی با بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر افزود: برگزاری سومین دوره فستیوال هنرهای رزمی، شرکت در اجلاس مهم جهانی و آسیایی، برگزاری انتخابات آسیایی در چند رشته مختلف در کشورمان، پیگیری اردوهای تیم ملی و از همه مهمتر برگزاری دو همایش پیشکسوتان رزمی ایران با حضور 1800 ورزشکار و انجام هشت اعزام برون مرزی مهمترین برنامه های اجرا شده در سال گذشته بود.

وی ادامه داد: سومین دوره فستیوال هنرهای رزمی در هشت رشته مختلف با حضور ورزشکارانی از 70 کشور جهان، مسئولین جهانی، 7 رئیس تشکیلات آسیایی ، 48 رئیس فدراسیون ملی، نایب رئیس المپیک آسیا و ... با موفقیت و در سطح قابل قبولی برگزار شد.

رئیس فدراسیون ورزشهای رزمی در خصوص ایجاد تشکیلات جهانی برای فستیوال گفت: سال گذشته کارهای ثبت جهانی این تشکیلات انجام شده و دبیرخانه آن نیز در تهران است که به زودی محل دفتر آن را اعلام خواهیم کرد تا به دنبال برگزاری هر چه باشکوه‌تر چهارمین دوره آن در سال 92 باشیم.

نوحی با اشاره به کار دشوار این فدراسیون در سال جدید گفت: در کنار برگزاری فستیوال هنرهای رزمی ، باید تیم های خود را مهیایی حضور  در مسابقات "کامبت گيمز" ، رقابتهای جهانی ووینام ، مسابقات جهانی کیک بوکسینگ ، رقابتهای آسیایی و جهانی سامبو ، جوجیتسو ، کشتی با کمربند ، ساواته کنیم. ضمن اینکه  از همه مهمتر اعزام تیم "پنکاک سیلات" به بازیهای کشورهای اسلامی را در پیش خواهیم داشت.

وی در مورد اهداف فدراسیون مطبوع در سال 92 گفت: مهمترین هدف ما حفظ وضع موجود می باشد. ما در چند رشته عناوین قهرمانی و نایب قهرمانی جهان را در اختیار داریم و در چند رشته همین عناوین را در سطح آسیا کسب کرده ایم. در سال جدید حفظ این جایگاه را در دستور کار داریم و در چند رشته هم که مقام سوم را کسب کرده ایم باید تلاش کنیم به سکوی دوم یا حتی قهرمانی برسیم.

رئیس فدراسیون ورزشهای رزمی در مورد مسائل و مشکلات مالی در سال گذشته هم گفت: این مشکلات برای ما هم دشواریهای خاص خود را داشت و فشار زیادی را تحمل کردیم. البته با بودجه 400 ، 500 میلیونی نمی توان فدراسیون اداره کرد ، با این مبالغ تنها امور جاری فدراسیون را انجام می دهیم. برنامه های خود را با جذب اسپانسر و تهیه منابع مالی دیگر انجام می دهیم. ما در این فدراسیون 81 رشته و سبک را تحت پوشش داریم که در چند رشته تیم ملی داریم و باید اردوها و مسابقات برون مرزی آنها را انجام دهیم.

نوحی در پایان در مورد آخرین وضعیت موی تای گفت: آخرین نامه ای که از وزارت ورزش داشتیم حکایت از حضور این رشته در فدراسیون انجمن های ورزشی داشت، ما تابع وزارت هستیم و در این خصوص نیز مشکلی نیست.
 

کد خبر 2026233

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha