پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ فروردین ۱۳۹۲، ۱۴:۱۵

تمهیدات لازم برای انتخابات میان دوره ای مجلس در ایلام اندیشیده شد

تمهیدات لازم برای انتخابات میان دوره ای مجلس در ایلام اندیشیده شد

ایلام - خبرگزاری مهر: رئیس ستاد انتخابات استان ایلام گفت: تمهیدات لازم برای انتخابات میان دوره ای مجلس در ایلام اندیشیده شده است.

حسن بهرامی نیا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای برگزاری یک انتخابات توامان با شور و نشاط و حضور حداکثری مردم استان ایلام تمهیدات لازم را متناسب با تقویم روز شمار انتخاباتی پیش بینی کردیم.

وی افزود: همه سازوکارهای لازم را فراهم کردیم به طوری که همه دستگاه های اجرایی، نظارتی با تعامل و همکاری همه جانبه آماده برگزاری یک انتخابات سالم و فراهم کردن بسترهای روان و ساده برای افرادی که به پای صندوق ها خواهند رفت وحماسه ای رارقم خواهند زد، هستیم.

بهرام نیا اضافه کرد: در استان ایلام حدود 322 حوزه را پیش بینی کردیم و علاوه بر این حوزه ها 2 حوزه عشایری در شهرستان آبدانان پیش بینی شده است و در مجموع حوزه های انتخابیه در استان ایلام به 324 فقره می رسد.

وی ادامه داد: عزیزانی که قرار است به عنوان داوطبان در این عرصه حضور پیداکنند لازم است به مرکز حوزه انتخابیه شهرستان ایلام یعنی به فرمانداری ایلام برای فرم ثبت نام و داوطلبی مراجعه کنند.

وی اظهار داشت: سایر افرادی که در خارج از کشور هستند می توانند برای گرفتن فرم ثبت نام و داوطلبی به وزارت کشور، سفارتخانه و کنسول گری ها مراجعه کنند این فرم را کسب و نسبت به تکمیل آن اقدام کنند.

بهرام نیا با اعلام این خبر که آغاز ثبت نام از  17فروردین سال 92 تا 23فروردین سال 92 ادامه خواهد داشت، اضافه کرد: برای این داوطلبان یک مهلت هفت روزه را قانون مشخص کرده و طی این مهلت معین افرادی که داوطلب هستند به مراکزی که اشاره شد، مراجعه کنند.

وی افزود: طبق ماده 28 قانون مجلس شورای اسلامی مشخص شده که افرادی که می خواهند برای ثبت نام مراجعه کنند باید دارای شرایط خاصی باشند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار ادامه داد: از جمله این شرایط اعتقاد و التزام عملی به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی، تابعیت کشور جمهوری اسلامی، ابراز وفاداری به قانون اساسی و اصل مترقی ولایت فقیه، داشتن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد، نداشتن شهرت درحوزه انتخابیه، سلامت جسمانی و داشتن حداقل سن 30 سال تمام و حداکثر 75سال تمام برای داوطلبینی است که قصد ثبت نام دارند.

وی در پایان اظهار داشت: مردم عزیز ما درطول تاریخ نشان دادند که از یک شعور ومعرفت فوق العاده ای برخوردار هستند قطع یقین هم امسال این خلق حماسی را رقم خواهند زد وظیفه ما به عنوان عوامل اجرایی و نظارتی فراهم کردن بسترهای  مناسب ولازم برای حضور حداکثری مردم ازهمه ظرفیت ها متناسب با حوزه کاری استفاده کنیم.

کد خبر 2026601

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha