پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ فروردین ۱۳۹۲، ۱۵:۰۶

بخش کشاورزی باید سهم خود را در حماسه اقتصادی ایفا کند

بخش کشاورزی باید سهم خود را در حماسه اقتصادی ایفا کند

وزیر جهاد کشاورزی با اعلام اینکه بخش کشاورزی باید سهم خود را در حماسه اقتصادی ایفا کند، گفت: این بخش در سال 92 با حماسه سیاسی و اقتصادی و تلاش مضاعف، گام های بلندی در توسعه و پیشرفت کشاورزی برخواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، صادق خلیلیان در ديدار نوروزي با كاركنان وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه بخش كشاورزي بايد سهم خود را در حماسه اقتصادي ايفا كند گفت: بخش كشاورزي در سال 92 با حماسه اقتصادي و سياسي و تلاش مضاعف همكاران گام‌هاي بلندي در توسعه و پيشرفت كشاورزي برخواهد برداشت.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: در سال گذشته بخش كشاورزي به معناي واقعي آن توانست شعار حمايت از توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني را محقق كند كه افزايش توليد و صادرات محصولات كشاورزي تاييد كننده اين ادعا است.

وي بیان داشت: تامين بخش عمده نياز غذايي كشور از توليد داخل و افزايش 25 درصدي صادرات محصولات كشاورزي در سال 91 از اقدامات چشمگيري بود كه محقق شد. خليليان با اشاره به ذخيره‌سازي مناسب مركبات براي ايام نوروز امسال گفت: براي اولين بار در چندين سال اخير بدون نيازبه واردات، بازار ميوه شب عيد با توليد داخل و با قيمت مناسب تامين و عرضه شد.

خلیلیان توليد را يكي از عناصر اصلي پايدار در پيشرفت يک كشور دانست و گفت: در سال حماسه اقتصادي و سياسي نيز بايد محور را بر حمايت از توليد و كار قرار داد و بخش كشاورزي نيز بايد در اين ميان سهم خود را در حماسه اقتصادي ايفا كند.

وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: در سال 90 كارهاي زيربنايي خوبي بويژه در بخش آب و خاک انجام گرفت و طي سه سال و نيم اخير بيش از 500 هزار هكتار از اراضي كشاورزي تحت پوشش عمليات آبياري نوين قرار گرفت كه اين ميزان عملكرد با مجموعه عملكرد دوره‌هاي قبل برابري مي‌كند.

وي ادامه داد: در سال 91 نيز با اجراي طرح توسعه كشاورزي توانستيم يكي از معضلات هميشگي بخش كشاورزي كه كمبود سرمايه بود را تا حدودي جبران كنيم از جمله تخصيص 6 هزار ميليارد تومان تسهيلات با سود و كارمزد 7 درصد و همچنين 3 هزار ميليارد تومان هم از طريق صندوق توسعه ملي تامين شد كه يكي از راتفاقات بزرگ كشاورزي در سال 91 محسوب مي‌شود.

کد خبر 2026720

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha