پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۸ فروردین ۱۳۹۲، ۱۰:۰۵

فولادگر در صحن علنی مجلس:

واگذاری شرکت شهرک ها مخالف اصل 44 قانون اساسی است

واگذاری شرکت شهرک ها مخالف اصل 44 قانون اساسی است

رئیس کمیسیون نظارت و پیگیری اصل 44 قانون اساسی گفت: واگذاری شرکت شهرک ها مخالف سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی است.

حمیدرضا فولادگر رئیس کمیسیون نظارت و پیگیری اصل 44 قانون اساسی در صحن علنی در جریان بررسی طرح اصلاح قانون اجرای سیاست های کلی اصل 44 گفت: قانون فعلی دو سال قبل در اواخر سال 89 اصلاح شد که در این اصلاحیه عنوان شده است که سازمان شهرک ها و صنایع کوچک یک سازمان حاکمیتی است که وظایف خود را انجام می دهد.

وی با اشاره به اینکه در استان ها باید یک کارگروه متشکل از وزیر اقتصاد، وزیر صنعت و معاونت توسعه مدیریت و سرماییه انسانی تشکیل شود افزود: این کارگروه موظف است وظایف حاکمیتی را از غیرحاکمیتی جدا کرده تا وظایف حاکمیتی را دولت انجام داده و و وظایف غیرحاکیمتی واگذار شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس تاکید کرد: متاسفانه هنوز این کارگروه تشکیل نشده است، من از نمایندگان دولت که در جلسه علنی هم حضور دارند سوال کردم اما عنوان کردند که هنوز این کارگروه تشکیل نشده است.

این نماینده مجلس ادامه داد: شرکت شهرک ها در هر استان یک وظیفه حاکمیتی دارند که این وظیفه باقی می ماند .

وی با اشاره به اینکه سیاست های کلی اصل 44 ابلاغی رهبری است که در این ابلاغ تکلیف همه روشن شده است عنوان کرد: براساس این ابلاغ، شرکت شهرک ها جز گروه 3 نیستند که واگذار شوند بلکه جزء گروه یک و دو محسوب می شوند.

فولادگر خاطرنشان کرد: اصل اینکه بگوییم شرکت شهرک ها واگذار شود مخالف سیاست های کلی اصل 44 است.

وی با تاکید بر اینکه هیچ ضرورتی برای اصلاح این طرح نیست گفت: به سازمان خصوصی سازی و وزارت اقتصاد هم گفتیم که اول باید کارگروه تشکیل شود و بعد از آن واگذاری صورت بگیرد.

کد خبر 2027041

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha