به گزارش خبرنگار مهر، حسن عبدالله زاده ظهر یکشنبه در نشست هفته سلامت افزود: همچنین در سال گذشته خدمات درمانی به بیش ازپنج هزار و 200 نفر ارائه شد.
وی با اشاره به خدمات زندانها در بحث شناسائی بیماران و کنترل و درمان بیماریهای پر خطر و مسری عنوان کرد: با تلاش فعالان عرصه سلامت و بهداشت زندانهای استان ما شاهد ارتقاء سطح سلامت جسمی، روحی و رفتاری و اجتماعی زندانیان و همچنین افزایش توجه به بهداشت فردی و سلامت اجتماعی افراد در زندانهای استان هستیم که نتیجه آن کاهش ناهنجاری ها و کاهش رفتارهای پر خطر است.
معاون سلامت اصلاح و تربیت زندانهای استان افزود: تجهیز مراکز درمانی، فعال سازی کلنیکهای مثلثی و مشاوره و روان درمانی در زندانهای استان از جمله مسائل بهداشتی و درمانی است که در زندانها در ابعاد مختلفی مورد توجه قرار گرفته است.
عبدالله زاده با تجلیل از مقام حاملان سلامت در زندانها تصریح کرد: پزشکان، پرستاران، بهیاران و بهداشت یاران وظایف بسیار مهمی در بر قراری سلامت و ارتقاء بهداشت و مراقبت از افراد بیمار در زندانهای استان دارند.
وی افزود: این افراد به مثابه یک زندانبان فعال ضمن بیمار یابی و نگهداری از افراد بیمار و برقراری سلامت در فضای بسته زندان، ناهنجاریهای اجتماعی زندانیان را ارشاد کرده تا فرد بهبود یابد و بازگشت سعادتمندانه ای را به جامعه داشته باشد.
معاون سلامت اصلاح و تربیت زندانهای استان اظهار داشت: بازخورد این کار و تلاش معنوی و مقدس ارتقاء سلامت اجتماعی آحاد جامعه، کاهش آسیب ها و ناهنجاریها در جامعه و بهداشت رفتار را به دنبال خواهد داشت.
عبدالله زاده همچنین از اجرای طرح بسته های بهداشتی در زندانها و مؤسسات کیفری استان خبر داد و گفت: با اجرای این طرح بحث ارائه خدمات بهداشتی به زندانیان و پیشگیری از بیماریها به شکل بهتر و موثرتری اجرا می شود.
وی همچنین یادآور شد: ساخت و سازهای گسترده در زندانهای استان در راستای ارتقاء بهداشت محیط و سلامت محیطی زندانها انجام پذیرفته است.
وی افزود: این امر در ارتقاء سلامت محیطی و جسمی زندانیان و نگهداری آنان در محیط هایی مناسبتر بسیار مؤثر بوده است.
نظر شما