لفته منصوری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: درطول سالهای گذشته بحثهای زیادی درباره افزایش سرانه مطالعه درکشور صورت گرفته و آمارهای متفاوتی از سرانه مطالعه ارائه شده است.
به گفته وی، یکی از مهمترین و عظیم ترین طرحهایی که از سال 90 کار مطالعاتی آن شروع شده بود و در نهایت در سال 91 به مرحله اجرا درآمد؛ طرح ایستگاه های مطالعه است.
منصوری افزود: این طرح درمراکز پرترددی مثل فرودگاه ها، راه آهن، بیمارستانها ، پایانه های حمل و نقل، بانک ها و... با هدف آسان سازی دسترسی مردم به کتاب و استفاده از وقتهای اضافه به اجرا درآمد.
وی با بیان اینکه در این طرح هرشخص می تواند بدون هیچگونه محدودیتی کتابهای مورد علاقه خود را برداشته و پس از مطالعه درجایگاه قرار دهد، گفت: همچنین مسافران اگر به آن کتاب علاقه مند هستند با پرداخت هزینه کتاب به شماره حسابی که در شناسنامه کتاب آمده است، می توانند کتاب را خریداری کنند.
مدیر کل کتابخانه های عمومی استان خوزستان افزود: از مهمترین اهداف و مزایای طرح می توان به افزایش سرانه مطالعه، دسترسی آسان مردم به کتاب، عدم پرداخت هزینه ای برای فرد، استفاده حداکثری از وقت، بالا بردن فرهنگ مطالعه عمومی در جامعه و کمک به فرهنگ مطالعه اشاره کرد.
منصوری یادآور شد: طرح پیشنهادی ما برای استان خوزستان تعداد 140 ایستگاه است که با هماهنگی نهاد کتابخانه های عمومی کشور در استان اجرا خواهد شد.
به گزارش مهر، طرح ایستگاه های مطالعه از روز 16 بهمن 91 همزمان با مراکز سراسر کشور، در استان خوزستان راه اندازی شد و تا تاریخ پنج اسفند 91 ایستگاه های مطالعه راه اندازی شده و تعداد 123هزار جلد کتاب برای این ایستگاه ها دریافت شده است. در مرحله اول سهمیه استان خوزستان (شهر اهواز) هفت ایستگاه مطالعه است.

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیر کل کتابخانه های عمومی استان خوزستان گفت: یکی از راهکارهای ارتقای سرانه مطالعه در کشور راه اندازی ایستگاه های مطالعه در مناطق پرتردد است.
نظر شما