به گزارش خبرگزاری مهر، ناظر گمرکات آذربایجان غربی از راه اندازی سامانه هوشمند ترانزيت در گمرك پیرانشهر با هدف تسريع و تسهيل در انجام تشريفات گمركي طی آینده نزدیک خبر داد و افزود: با راهاندازي سامانه هوشمند ترانزيت در گمركات زمينه ارتباط آنلاين، بين گمركات مجهز به اين سيستم برقرار شده است.
میر هاشم سید احمدی اظهار داشت: در اين سامانه همچنين به محض تاييد خروج كاميون ترانزيتي از گمرك مبدا، اطلاعات پروانه كاميون موردنظر به گمرك مقصد ارسال و كارشناسان مربوطه به صورت سيستمي اقدام به ثبت اعلام وصول كالا به گمرك مبدا کرده که اين امر سبب كاهش زمان استرداد بيمه و تضمين صاحبان كالا مي شود.
صدور 139 تن کالا از گمرک مهاباد طی سال 91
رئیس گمرک مهاباد با اشاره به اینکه طی سال گذشته 139 تن به ارزش تقریبی 15میلیون و 300 هزار دلار از این گمرک صادر شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزن 155 درصد و از لحاظ ارزش 150 درصد افزایش یافته، افزود: خوراک دام و طیور، کودهای معدنی، جوجه یکروزه، سیمان، مصنوعات فلزی و پلاستیکی و میوه و خشکبار اقلام صادراتی بوده که به عراق صادر می شود.
اشرفی از تشکیل یک هزار و 400 فقره پرونده قاچاق کالا به ارزش 217 میلیارد ریال در گمرک مهاباد خبر داد و اعلام کرد: از این تعداد 779 فقره به ارزش 95 میلیارد ريال مربوط به کالاهای مجاز و مجاز مشروط بوده و تعداد 621 فقره به ارزش 122 میلیارد ريال مربوط به پرونده های مشروبات الکلی بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از لحاظ تعداد پرونده های متشکله 52 درصد و از لحاظ ارزش 57 درصد افزایش داشته است.
بازدید 40 هزار گردشگر از موزه تاریخ طبیعی آذربایجان غربی
مدیر کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اشاره به افتتاح موزه تاریخ طبیعی به عنوان بزرگترین موزه تاریخ طبیعی کشور قبل از آغاز تعطیلات نوروز، افزود: این موزه در زمینی به مساحت 5 هزار مترمربع و زیربنای 3 هزار و 300 مترمربع با سالن های تخصصی پستانداران، پرندگان، خزندگان، اکوسیستم های آبی و هفت اقلیم کشور و نیز سالن های جانبی همایش، کتابخانه، نمایشگاه عکس راه اندازی شد.
حسن عباس نژاد با بیان اینکه 40 هزار نفر در طول ایام نوروز از این موزه بازدید کرده که طی روزهای آینده با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و استاندار آذربایجان غربی به صورت رسمی اتتاح می شود، ادامه داد: آبرسانی از جزیره رشکان به اشک، جمع آوری آب های سطحی در خود جزیره با احداث 3 سطح آبگیر به مساحت یک هزار و 500 مترمربع و احداث آب انبار بر پایه اصول علمی با هدف تامین آب شرب حیات وحش جزیره اجرایی می شود.
دستگیری شکارچیان متخلف در تالاب کانی برازان مهاباد
ماموران یگان حفاظت اداره حفاظت محیط زیست مهاباد در حین گشت و کنترل در سواحل جنوبی پارک ملی دریاچه ارومیه موفق شدند یک نفر شکارچی متخلف را در حاشیه تالاب کانی برازان دستگیر نمایند از این متخلف یک قبضه اسلحه شکاری غیر مجاز کشف ومتخلف به مقامات قضایی معرفی شد.
2 قطعه عقاب طلائی توسط ماموران یگان حفاظت اداره کل با همکاری شهروند دوستدار حیات وحش مداوا و به دامن طبیعت رها شد، عقاب طلایی نام خود را از پرهای طلایی و برنزی تاج، سر و پشت گردنش گرفته، قهوه ای تیره است و از دور به سیاهی می زند، مناطق صخره ای، چشم اندازهای فراخ را به زمینهای هموار و مناطق جنگلی ترجیح می دهد.
انواع عقاب جز گونههاي جانوري حمايت شده از سوي سازمان حفاظت محيط زيست به شمار مي آيد و زندهگيري و نگهداري آن ممنوع بوده و متخلفان از اين قانون به پرداخت جزاي نقدي، جريمه می شوند.
نظر شما