به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد قاسمی زاده پیش از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران در خصوص چهارمین دوره سوگواره یاس نبوی اظهار داشت: چهارمین دوره سوگواره یاس نبوی همزمان با سراسر کشور در 22 بقعه شاخص در استان کرمان برگزار می شود.
حجت الاسلام قاسمی زاده با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه" فاطمیه را باید عاشورایی برگزار کنیم"، افزود: ما باید به وظیفه خود عمل کنیم.
وی افزود: مراسم ویژه روز شهادت حضرت زهرا( س) از ساعت 10 صبح تا اذان ظهر همراه با قرائت قرآن، سخنرانی، عزاداری و زیارت حضرت زهرا( س) برگزار خواهد شد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمان تصریح کرد: این ایام فرصت بسیار خوبی که معارف دینی بیان شود به ویژه بیان جایگاه و نقش خانواده و همسر و منزلت زن در جامعه که خیمه های معرفت فعال در طرح آرامش بهاری در ایام فاطمیه نیز فعال بوده است و پنج بقعه در کرمان، انار، بم و جوپار در زمینه مشاوره و پاسخگویی به مسائل شرعی در خدمت مردم هستند.
این مسئول با اشاره به اینکه در ایام فاطمیه 70 سری مباحث نمایشگاهی در بقاع متبرکه استان کرمان برگزار می شود، بیان داشت: یکی از مباحث این نمایشگاه حوزه حجاب و عفاف است که در کنار پنج خیمه معرفت برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه در ایام فاطمیه 30 روحانی بومی مستقر در بقاع متبرکه در خدمت مردم هستند، افزود: 70 روحانی به مناطق مستعد و نیازمند استان کرمان اعزام می شوند.
حجت الاسلام قاسمی زاده گفت: در ایام شهادت حضرت زهرا( س) 30 هزار جلد کتاب مسابقه پیام یاس نبوی مربوط به شرح خطبه حضرت زهرا( س) که از این موضوعات کتاب است در ادامه برنامه سال گذشته توزیع و مسابقه آن برگزار خواهد شد.
این مسئول در ادامه بیان داشت: دو هزار جلد کتابچه پیرامون مقام و منزلت این بانوی بزرگ اسلام و خطبه آن حضرت، در بقاع متبرکه توزیع می شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمان با اشاره به برگزاری برنامه رهروان یاس نبوی اظهار داشت: برنامه رهروان یاس نبوی عصر روز شهادت حضرت زهرا(س) ویژه بانوان در بقاع متبرکه و امامزادگان استان کرمان برگزار می شود.
نظر شما