دكتر شهرام علمداري در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اينكه تمام نقاط حادثه خيز جاده هاي كشور شناسايي شده و در اين نقاط پايگاه اروژانس داير خواهد شد، گفت: هم اكنون 10 كانكس اورژانس به استان ها فرستاده شده و قرار است 24كانكس ديگر نيز فرستاده شود همچنين گسترش موتورها و هليكوپترهاي امدادي به شدت مورد پپيگيري قرار مي گيرد.
وي با بيان اينكه توجه به نيازها و انتظارات مردم اورژانس بايد با سرعت زيادي پيش برود، گفت: بايد كانكس هاي اورژانس سيار در هر نقطه مورد نياز داير و در آنها اقدامات تشخيصي و درماني ساده ارائه شود ، چون در برخي موارد ارائه بسياري از خدمات سرپايي در كانكس هاي اورژانس براي مردم به علت عدم اعزام بيماران به بيمارستان ها و ايجاد شلوغي در آنها ضروري مي شود.
رئيس اورژانس كشور تصريح كرد: ارائه خدمات ساده درماني در كانكس ها مي تواند به درمان 70 درصد مصدومان و بيماران در محل حادثه كمك كند.
وي در خصوص امدادرساني ويژه به علت شروع مسافرت هاي تابستاني شهروندان، گفت: به علت موفقيت طرح امداد نوروزي، طرح امداد تابستاني در 18 استان با همكاري پليس راه و نيروهاي انتظامي راه اندازي مي شود كه اين امدادرساني از اول تيرماه در استان هاي پر مسافر نظير استان هاي گيلان و مازندران به طور عادي شروع شده و تا پايان 31 شهريور ماه ادامه دارد.
دكتر علمداري ادامه داد: در 18 استاني كه بيشترين تصادفات را در سال گذشته داشته اند به صورت اجباري بيش از 700 پايگاه ثابت و بيش از 100 پايگاه سيار فعاليت خود را آغاز كرده اند و تمامي نيروي اورژانس كشور كه شامل 5 هزار نفر مي شوند به ويژه در روزهاي پايان هفته كه بيشترين مسافرتها در اين روزها صورت گيرد، در اين طرح امدادي شركت دارند.
وي گفت: هلكوپترهاي امدادي به طور كامل در استان هاي فارس، خوزستان، اصفهان و تهران و موتورهاي امدادي نيز در شهرها فعاليت مي كنند بنابراين ارائه خدمات اورژانس در ايام تابستان به صورت پررنگ تر صورت مي گيرد.
دكتر علمداري گفت: استان هاي مركزي، تهران، گيلان، مازندران، لرستان، خراسان رضوي، فارس، اصفهان، خوزستان، آذربايجان شرقي وغربي، سيستان و بلوچستان، هرمزگان، كرمان و يزد از جمله استان هايي است كه بيشترين تصادفات را داشته اند.
نظر شما