پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ فروردین ۱۳۹۲، ۹:۵۹

عرفانی در گفتگو با مهر:

تنها یک چهارم مبتلایان به فشارخون بالا در همدان از بیماری خود مطلع اند

تنها یک چهارم مبتلایان به فشارخون بالا در همدان از بیماری خود مطلع اند

همدان - خبرگزاری مهر: معاون فنی مرکز بهداشت استان همدان گفت: تنها یک چهارم مبتلایان به فشارخون بالا در همدان از بیماری خود مطلع اند.

حسین عرفانی در گفتگو با مهر افزود: از جمعیت مبتلا به فشارخون بالا در همدان حدود 25 درصد، تحت درمان مناسب هستند و 75 درصد این افراد درمان مناسبی درموردشان به اجرا گذاشته نمی شود.

وی با بیان اینکه امسال تأکید بر بیماریهای غیرواگیر اولویت است، اظهار داشت: یکی از مهمترین بیماریهای غیرواگیر بحث فشار خون بالا است که باید جدی تلقی شود.

وی با بیان اینکه هدف اصلی در سال جاری توجه به بیماریهای غیر واگیر از جمله بیماریهای قلبی و فشار خون است، افزود: کنترل و پیشگیری بیماری فشارخون نیازمند یک عزم ملی و هماهنگی بین بخشی مناسب است.

عرفانی ابراز داشت: تنها مسئولان بهداشت و درمان به تنهایی نمی توانند این بیماری را تحت کنترل و پیشگیری درآورند و بر این اساس نیاز است سایر دستگاه ها و بخشهای مردم نهاد و مشارکتی با عزمی ملی در این راستا گام بردارد.

وی با تأکید بر لزوم اعمال شیوه زندگی مناسب نیز گفت: با الگوهای صحیح زندگی کردن میتوان بیماری های غیرواگیر از جمله فشار خون بالا را نیز تحت کنترل درآورد.

معاون فنی مرکز بهداشت استان همدان گفت: در نظام شبکه ای استان همدان با توجه به وضعیت دسترسی در مناطق روستایی بحث غربالگری فشار خون بالا در جمعیت بالغین اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه آمار به دست آمده از این طرح از الگوی کشوری تبعیت می کند، افزود: حدود یک پنجم بالغین استان همدان مبتلا به فشار خون بالا بودند و حدود نیمی از این تعداد از بیماری خود اطلاعی نداشتند.

وی ابراز داشت: اگر حدود 50 درصد افرادی که از بیماری فشار خون بالای خود مطلع هستند بررسی شوند متوجه خواهیم شد که نیمی از این افراد تحت درمان مناسب هستند و بقیه مطلعین یا درمان نمی کنند و یا شیوه درمانی مناسبی ندارند.

عرفانی گفت: از جمعیت مبتلا به فشارخون بالا حدود 25 درصد و یا یک چهارم مبتلایان تحت درمان مناسب هستند و 75 درصد این افراد متاسفانه درمان مناسبی درموردشان به اجرا گذاشته نمی شود.

وی افزود: ناراحتی های قلبی و سکته های مغزی شایع ترین عوارض فشار خون بالا است.

کد خبر 2028740

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha