به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام حسین دشتی صبح سهشنبه در جمع دانشجویان کانون بصیرت دانشجویی استان بوشهر اظهار داشت: منبع حقیقی قدرت خداست اما تجلی قدرت الهی در مردم است که این در قانون اساسی جمهوری اسلامی آورده شده زیرا خدا قدرت را از طریق مردم اعمال میکند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام صادق(ع) اضافه کرد: ما شاخصها و معیارها را از خدا میدانیم و جمهوریت را جمهوریت الهی و دینی معنی کردیم که منبع و منشأ آن خداست.
حجت الاسلام دشتی ادامه داد: کار سیاسی یعنی مدیریت مردم و مسیر تصمیمگیری مردم، و بخشی از مردم کاری به کار دیگران ندارند و به زندگی دیگران توجه ندارند و کسانی که به فعالیت سیاسی میپردازند، اگر ریشه فعالیتهای آنها اعتقادی و ریشهای باشد حاضر است تمام وجود خود را برای جامعه هزینه کند و بر اساس تکلیف وارد صحنه شود.
وی یادآور شد: این احساس ضرورت فعالیت سیاسی قبل از انقلاب ضعیف بود ولی در اندیشه انقلاب اسلامی به گونهای دیگر است؛ مردم در صحنه هستند، در راهپیماییها شرکت میکنند و شعار سر میدهند و اینها می طلبد که مردم با یک آگاهی نسبی وارد صحنه شوند اما برخی انگیزهای برای ورود به مسائل سیاسی را ندارند و میگویند ضرورت ندارد که ما وارد مسائل سیاسی شویم.
این استاد حوزه تاکید کرد: این احساس ضرورت در مردم کشور هست و این اولین قدم است که باید در جوانان بهویژه دانشجویان ایجاد شود و حضرت آقا تاکید دارد که جوان دانشجو باید در مسائل سیاسی ورود کند.
امام جمعه موقت بوشهر در ادامه تاکید کرد: ما در ورود به مسائل سیاسی دو شاخص داریم؛ اول شناخت مسائل سیاسی و دوم رفتار سیاسی است.
وی افزود: مقام معظم رهبری تاکید دارد جوان ما باید 150 سال گذشته را مطالعه کند و جریان روشنفکری را که به تعبیر ایشان روشنفکری بیمار است را بشناسد و اگر جوان امروز اندیشههای امثال ملکم خان و تقیزاده را بشناسد، میداند که ریشههای غربگرایی و فردگرایی و حتی ضدیتهای یک مقام مسئول با مرجعیت در همان روشنفکری بیمار است.
دشتی گفت: برخی به مسئله پروتستانیسم اسلامی تاکید داشتند و میگفتند باید در دین پالایش شود، همان گونه که روشنفکران غربی در مقابل کلیسا این کار را صورت دادند و اینها ثمره همان روشنفکری بیمار بود که هنوز هم بیان میشود و برای پاسخ دادن به این اندیشهها باید اهل مطالعه بود و جریان روشنفکری را شناخت تا بتوان پاسخ داد.
وی اظهار کرد: تفکراتی که بخواهد جمهوریت یا اسلامیت نظام را زیر سوال ببرد تفکرات خارج از نظام است و برخی با ایجاد این تشکلها به دنبال فتنه و آشوب هستند و کشورهای خارجی اینها را تحمیل میکنند و برخی خواص را در این مسئله درگیر میکنند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام صادق(ع) ادامه داد: حماسه به تعبیر مقام معظم رهبری زمانی مطرح میشود که یک رقیب و معارض قوی وجود دارد و انتخابات در برخی موارد به یک عرصه مبارزه تبدیل میشود و باید برای مردم روشن شود و مردم باید در این مسائل ورود کنند و این حضور حداکثری مردم است که حماسه ایجاد میشود و این حماسه است که مردم با دیدگاههای مختلف در صحنه حضور یابند.
نظر شما