۲۰ فروردین ۱۳۹۲، ۱۴:۵۴

مهر گزارش می دهد/

کام پارک "شیرین" كرمانشاه تلخ است

کام پارک "شیرین" كرمانشاه تلخ است

كرمانشاه - خبرگزاري مهر: تپه چغاسرخ (پارک شیرین) دارای قدمت تاریخی است به طوری که معروف است در زمان قاجار از بام این تپه، کرمانشاه را به تصویر می‌کشیدند اما گذشته نه‌چندان نيك اين پارك، كامش را تلخ كرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، این تپه که به دلیل داشتن سنگ‌های سرخ‌ به چغاسرخ یا همان تپه‌ی قرمز معروف بوده است در زمان جواد شهرستانی استاندار و امان اله کیان شهردار وقت کرمانشاه به پارک شیرین تبدیل شد.

در آن زمان تپه چغاسرخ  از شهرت مناسبی برخودار نبود و با کمال تاسف با گذشت چندین سال و با پشت سرگذاشتن چندین شهردار و استاندار هنوز هم کام پارک شیرین، تلخ است و دید عموم مردم منفی.

به طور حتم براي بهبود اوضاع پارك بزرگان شهر بايد ديد خود را نسبت به پارك شيرين تغيير دهند و گذشته اش را به فراموشي بسپارند، مسئولين رسيدگي بيشتري نسبت به اين پارك داشته باشند، جاذبه هايش را در نظر بگيرند و آنها را با تبليغات بين مردم مطرح كنند.

نگهبان پارک شیرین در این خصوص گفت: این پارک مکانی برای اسکان معتادان و زنان خیابانی  شده است و از ترس آن‌ها کمتر کسی حاضر می‌شود به این پارک بیاید.

وی در خصوص تدابیر امنیتی پارک افزود: با توجه به شرایط ویژ‌ه‌ی این پارک باید نگهبانان بیشتری از این پارک محافظت کنند اما متاسفانه این گونه نیست. مراقبت از این پارک از عهده‌ یک نفر برنمی‌آید و شرایط روز به روز بدتر می‌شود.

نگهبان پارک که به سید معروف است، با اشاره به خسارت‌های وارد شده ادامه داد: اگر سرقتی در پارک صورت بگیرد از حقوق بنده کم می‌شود و من بیشتر از اینکه نگران جانم باشم نگران آن هستم که اموال پارک دزدیده نشود.

نگهبان پارک گفت: چند وقت پیش شهردار منطقه از این پارک بازدید کرد که نتیجه‌ای جز وعده نداشت و در عمل کاری صورت نگرفت.

وی افزود: در میان پارک آبنمای تاریخی وجود داشت که هنگام روشن شدن نور چراغ‌هایش از نیمه‌های شهر مشخص بود، متاسفانه رسیدگی مسئولین به این پارک منجر به خراب شدن این آبنما شد.

در ادامه عضو شورای شهر کرمانشاه به خبرنگار مهر گفت: متاسفانه پارک شیرین یک مورد کاملا استثنا در بین  پارک های کرمانشاه بوده که بارها روی آن بحث شد اما نتیجه‌ای از آن حاصل نشده است.
قامت پرویزی با اشاره به دیدی منفی که نسبت به این پارک وجود دارد، افزود: در این مدت حدود هفت سرمایه گذار از این پارک بازدید کرده اند و نظرات مختلفی را نیز نسبت به آن ارائه دادند.

وی ادامه داد: سرمایه گذاران در این مدت قصد داشتند با تغییر کاربری آن را به مراکز توریستی - تفریحی  یا پذیرایی- اقامتی تبدیل کنند که هربار به علت نداشتن امنیت و ترس از دست دادن سرمایه منصرف شدند.

عضو شورای شهر کرمانشاه گفت: البته در این مورد حق با سرمایه گذاران است و یک سرمایه گذار باید سرمایه اش را در جایی خرج کند که هم بازگشته و هم سودی نیز از این طریق به دست آورد و عدم اطمینان از این قضیه باعث شد سرمایه گذار رغبتی به این کار نداشته باشد.

پرویزی افزود: فضای پارک شیرین فضای سودبری نیست و فقر فرهنگی، عدم تصمیم گیری درست و... عواملی است که دست به دست هم می دهند و فضای اینچنینی را برای پارک شیرین به وجود می آورند.

وی در پاسخ به اینکه در شرایط عدم رغبت سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در پارک شیرین چه چاره ای باید اندیشیده شود گفت: ساماندهی و تجهیز پارکی به وسعت پارک شیرین نیازمند هزینه های بسیار بالایی است، اما نباید به حالت کنونی نیز رها شده و مزیت های یک پارک معمولی را نیز از دست بدهد.

پرویزی با اشاره به تخریب فضاهای سبز که هزینه‌هاي زیادی را در بر داشته، گفت: متاسفانه عدم تصمیم گیری درست در شهرداری موجب بروز چنین اتفاق و هدر رفتن بودجه زیادی شده است، لذا اگر قرار است که پارک شیرین تغییر کاربری دهد باید زودتر تصمیم گیری شود تا شاهد اتفاقی چون میدان الهیه نباشیم و هزینه ها دو برابر نشود.

وی تصریح کرد: البته تغییر کاربری پارک شیرین باید به صورت کامل باشد و بنده مخالف تغییر کاربری بخشی آن هستم چرا که وجود یک مجتمع تجاری و پارک در کنار هم هویت هردو را زیر سوال می برد.

وی گفت: متاسفانه ما شهرداری و شورای شهر قوی نداریم و بلاتکلیفی پارک شیرین نشان دهنده همین قضیه است.

پرویزی در پایان با ابراز امیدواری از تغییر سطح تفکرات مسئولین گفت: امیدواریم روزی برسد که این سطح تفکرات به جایی رسیده باشد که خوب تصمیم بگیریم و خوب اجرا کنیم.

کد خبر 2029191

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha