علی هراسبندی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: همزمان با ایام فاطمیه سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان آبادان هفت برنامه مستقل را در مساجد مناطق مختلف آبادان اجرا می کند.
وی ادامه داد: این برنامه ها در سه جایگاه برای خانم ها و چهار جایگاه برای آقایان شامل مداحی، دعوت از سخنران و مراسم عزاداری برپا می شود.
هراسبندی افزود: همچنین این سازمان به مدت پنج شب در همکاری با نهاد امامت جمعه آبادان مراسم مذهبی و سوگواری را در حسینیه ثارالله برگزار می کند.
وی در همین خصوص گفت: آیت الله فرهانیان رئیس نظارت بر حوزه های علمیه سراسر کشور از امشب به مدت پنج شب متوالی برای ایراد سخنرانی در سوگ بزرگ بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) در شهرستان آبادان حضور دارند.
مسئول فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان آبادان در پایان گفت: همچنین سازمان تبلیغات به مدت پنج شب متوالی برنامه مشترکی را با حوزه علمیه امام صادق(ع) شهرستان آبادان در ایام فاطمیه برپا می کند.
هراسبندی خبر داد:
هفت برنامه مستقل از سازمان تبلیغات آبادان در ایام فاطمیه اجرا می شود

آبادان - خبرگزاری مهر: مسئول فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان آبادان از اجرای هفت برنامه مستقل در ایام فاطمیه برای مساجد شهرستان خبر داد.
نظر شما