پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ فروردین ۱۳۹۲، ۱۳:۳۰

عرضه بال هواپیما با 2 سطح آیرودینامیکی/ افزایش راندمان هواپیما

عرضه بال هواپیما با 2 سطح آیرودینامیکی/ افزایش راندمان هواپیما

پژوهشگران کشور توانستند نمونه آزمایشگاهی بال هواپیما با دو سطح آیرودینامیکی متفاوت طراحی کنند که منجر به افزایش راندمان هواپیما شده است.

ایمان ترک زاده- مجری طرح در گفتگو با خبرنگار مهر، ایرفویل را سطح مقطع آیرودینامیکی بال هواپیما دانست و گفت: به مقطع خاصی که با عبور هوا از اطراف آن ایجاد اختلاف فشار در بالا و پایین مقطع می‌کند ایرفویل (Airfoli) می‌گویند و نیروی ایجاد شده نیروی آیرودینامیکی خوانده می‌شود.

وی با بیان اینکه معمولا بال هواپیما در حالت پرواز دارای یک ایرفویل است، اظهار داشت: در این پژوهش بال هواپیمایی را طراحی کردیم که دارای دو ایرفویل متغیر است.

ترک زاده با اشاره به اهمیت ایرفویل‌ها در هواپیما، خاطرنشان کرد: سطح مقطع آیرودینامیکی بال هواپیما بر روی عملکرد پرنده‌ها تاثیر دارد و با اجرای این طرح توانستیم عملکرد و راندمان هواپیما را افزایش دهیم.

مجری طرح به بیان عملکرد این دو سطح مقطع آیرودینامیکی پرداخت و ادامه داد: از این دو سطح مقطع می‌توان بسته به مانورها و ماموریت‌های هواپیما بر اساس مزیت‌های ایرفویل‌ها از یکی از این سطوح استفاده کرد.

وی با بیان اینکه در این طرح موفق به ساخت نمونه آزمایشگاهی یک بال با دو ایرفویل کاملا متفاوت و استاندارد شدیم، اضافه کرد: این طرح تاییدیه‌هایی از سوی مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی چون دانشگاه‌های صنعتی شریف و امیرکبیر، سازمان صنایع هوایی نیروهای هوایی و مرکز تحقیقات اویونیک دریافت کرده است.

کد خبر 2030004

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha