پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ فروردین ۱۳۹۲، ۱۵:۵۹

زجاجی:

برنامه های سلامت اجتماعی در زندانهای استان قزوین اجرا می شود

برنامه های سلامت اجتماعی در زندانهای استان قزوین اجرا می شود

قزوین- خبرگزاری مهر: مسئول بهداشت و درمان زندان های استان قزوین گفت: به مناسبت هفته جهاني بهداشت برنامه ارتقاء سلامت عمومي در مجموعه زندانهاي استان اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد زجاجی روز چهارشنبه با حضور در زندان مركزي، ضمن گرامیداشت هفته بهداشت جهانی از خدمات پرسنل این واحد تقدیر و تشکر کرد.

وي درجريان اين بازديد گفت: وضعيت بهداشت و درمان زندانيان از جمله برنامه های اولويت دار سازمان زندانهاست و به صورت مستمر توسط مسؤلان مربوط رصد می شود.

زجاجی افزود: اقدامات زيربنايی در حوزه بهداشت و درمان زندانها به همت مديركل زندانهای استان از سنوات گذشته صورت گرفته و درسال جديد درصدد ارتقاء سلامت عمومي زندانيان و محيط زندان خواهيم بود.

مسؤل بهداشت و درمان زندانهای قزوين تصریح کرد: نظام سلامت در جامعه از اهميت ويژه ای برخورداراست و بايد با افزايش سطح آگاهي عمومي و توجه بيشتر تصميم گيران در این زمینه به نتایج مطلوبی دست پيدا كنيم.

وي با اشاره به شعار امسال سازمان جهاني بهداشت در خصوص فشار خون افزود: بيماري فشار خون مي تواند منشأ آسيبهاي جدي به بدن بويژه قلب و كليه ها باشد لذا لازم است با داشتن اطلاعات مناسب در این زمینه از بروز فشارخون جلوگیری کنیم.

زجاجی از پزشكان خواست با اندازه گيري منظم فشار خون مددجويان بویژه در سنين بالا آنها را از وضعيت جسمي خودآگاه کنند تا مددجویان بیمار اقدامات پيشگيرانه را جدي بگيرند.

این مسئول ضمن دیدار با همكاران حوزه بهداشت و درمان زندان مركزي در خصوص مسائل و مشكلات موجود با افراد مددجو گفتگو کرد.

کد خبر 2030276

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha