پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۱ فروردین ۱۳۹۲، ۱۹:۰۵

همایش یاس نبوی در خراسان برگزار می شود

همایش یاس نبوی در خراسان برگزار می شود

بیرجند – خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری خراسان جنوبی از برگزاری همایش رهروان یاس نبوی در فروردین ماه جاری در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، معصومه السادات جلیلی حسینی ظهر چهارشنبه در نشست هماهنگی و برنامه ریزی همایش رهروان یاس نبوی، اظهارداشت: این همایش همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در مرکز استان و شهرستان ها به طور همزمان برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه استان دراجرای طرح تحرک در سطح کشور جزو استانهای برتر شناخته شده است، افزود: این طرح در سال جاری نیز با جدیت پیگیری و اجرایی خواهد شد.

وی همچنین به تدوین و تنظیم سند جامع تحکیم بنیان خانواده در استان اشاره کرد و گفت: این سند با تشکیل 58 کمیته تخصصی و تصویب در شورای برنامه ریزی استان در سال گذشته رونمایی شده است.

وی با اشاره به اینکه مشاوران امور بانوان دستگاه ها  باید اهداف و برنامه های آینده را با توجه به اهداف این سند تهیه و تنظیم کنند، بیان کرد: این سند برنامه های جامعی دارد، که در تحکیم بنیان خانواده به عنوان نقشه راهی برای دستگاه های اجرایی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

جلیلی حسینی با اشاره به اینکه سال جدید با آغاز ایام فاطمیه آغاز شده است، افزود: امسال برای ایام فاطمیه برنامه ریزی های جامعی صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه سیره و روش این بانوی برجسته اسلام باید برای نسل جوان تبیین شود، افزود: تحقق آرمان های  این بانوی بزرگوار در زندگی فردی و اجتماعی منجر به بروز موفقیت های چشمگیری در جامعه می شود.

وی با اشاره به اینکه در این راستا با همکاری اوقاف و امور خیریه ویژه برنامه شهادت حضرت زهرا(س) برگزار می شود، افزود: همایش یاس نبوی 25 فروردین ماه در امامزادگان هر شهرستان برگزار می شود.

برگزاری طرح آیت در خراسان جنوبی

وی به طرح های پیشنهادی و قابل اجرای این مجموعه د ر سال جاری اشاره کرد و ادامه داد: برگزاری کارگاه های آموزشی با عنوان آیت از جمله برنامه های این نهاد برای تحکیم بنیان خانواده است.

مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در این طرح شاغلین مجرد (زن و مرد) دستگاه های اجرایی استان شرکت خواهند کرد، افزود: در این راستا این افراد یک دوره 12 ساعته آموزش مهارت های زندگی و پیش از ازدواج را فرا می گیرند.

وی از شناسایی یک هزار و 200 شاغل مجرد در دستگاه های اجرایی استان خبر داد و گفت: این افراد در کارگاه های آموزشی آیت در تاریخ 27 فروردین ماه جاری شرکت خواهند کرد.

وی هدف از برگزاری این کارگاه ها را ارتقاء توانمندی جوانان در انتخاب همسر عنوان کرد و بیان داشت: این دوره به عنوان دوره های ضمن خدمت بوده و در شهرستان ها نیز به طور همزمان برگزار می شود.

جلیلی حسینی همچنین به برنامه های این مجموعه در گرامیداشت هفته زن اشاره کرد و گفت: در این راستا برنامه های متمرکز و جامعی در اردیهشت ماه امسال از سوی تمام دستگاه ها برگزار می شود.

طرح اقراء در خراسان جنوبی اجرایی می شود

دیرکل دفتر امور بانوان استانداری خراسان جنوبی از برگزاری طرح اقراء(بخوان) در راستای نهضت مطالعه مفید در استان خبر داد.

وی با اشاره به اینکه این طرح با همکاری نهاد کتابخانه های عمومی استان برای تشویق افرد برای مطالعه در سال جاری اجرایی می شود، افزود: مطالعه و کتابخوانی از مباحث مهم برای سلامت روح و روان افراد بوده و  باید مورد توجه قرار گیرد و این طرح تاثیر بسزایی در تشویق افراد به مطالعه دارد.

وی ادامه داد: در راستای اجرای این طرح گام های موثری در راستای نهضت مطالعه مفید در استان برداشته خواهد شد.

به گفته وی در راستای اجرای این طرح تمامی شاغلین دستگاه های اجرایی باید عضو کتابخانه های عمومی باشند.

جلیلی حسینی با بیان اینکه سرانه مطالعه در استان در سال گذشته نسبت به 90 افزایش یافته است، افزود: این در حالی است که افزایش سرانه مطالعه در استان باید بیش از پیش مورد اهتمام قرار گیرد.

مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری خراسان جنوبی در پایان با اشاره به اینکه دشمن به دنبال براندازی نظام خانواده است، یادآور شد: دشمن در هدف گذاری جدید خانواده را مورد همجمه قرار داده و این مهم نیازمند برگزاری برنامه های فرهنگی در جامعه است.

کد خبر 2030421

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha