به گزارش خبرنگار مهر، هادی ابراهیمی صبح پنجشنبه در همایش استانی گرامیداشت سالروز جهانی بهداشت، هفته سلامت و بهداشت مدارس در سالن همایش هلال احمرساری بااشاره به نامگذاری امسال به حماسه اقتصادی و سیاسی اظهار داشت: همه دستگاه و آحاد مردم جامعه اسلامی برای تحقق منویات مقام معظم رهبری کوشا باشند.
وی با اعلام اینکه حماسه سیاسی و اقتصادی در گرو اجتماع پویا، با نشاط و سازنده است، گفت: یک جامعه با نشاط و پویا باید از سلامت در همه بخش ها برخور دارو پیشگام در حماسه سازی باشد.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران با بیان اینکه حماسه سیاسی بدون درنظر گرفتن حماسه اقتصادی محقق نمی شودف گفت: با قرارگرفتن این دو مهم در کنار یکدیگر می توانیم جامعه پویا و سالم داتشه باشیم.
ابراهیمی با بیان اینکه حوزه بهداشت و سلامت با مسائل اجتماعی مردم ارتباط دارد، افزود: این حوزه باید برای خدمات رسانی بهتر به مردم فهیم استان اهتمام بیشتری داشته باشد.
وی به جهت گیری های حوزه بهداشت و درمان در دولت نهم و دهم اشاره کرد و گفت: استفاده از تکنولوزی جدید در بحث درمان، رونمایی از داروهای مختلف و اجرای طرح پزشک خانواده از برنامه های دولت در این حوزه بوده است .
معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران با تقدیر از نقش دانشگاه علوم پزشکی در ستاد تسهیلات سفر نوروز92 ، یادآور شد: در ایام نوروز همه بیمارستان ها، پایگاه اورژانس و مراکز درمانی به گردشگران خدمات ارائه کردند.
ابراهیمی به اقامت بیش از 13 میلیون گردشگر در نوروز انمسال در استان اشاره کرد و گفت: مازندران رتبه نخست سفرهای نوروز را در کشور کسب کرد.
نظر شما