یاسر قندهاری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در پی گزارش دوستداران میراث فرهنگی، این موضوع در دستور کار قرار گرفت و سرانجام با کسب اطلاعات اولیه و انجام اقدامات اطلاعاتی، این تعداد اشیاء عتیقه از منزل مسکونی یکی از متهمان کشف شد.
وی اظهار داشت: در این زمینه 20 عدد ظرف سفالی، چهار عدد ظرف مشکوک به خاک نقره، یک عدد دستبند، یک عدد سنگ بلوری کشف و ضبط شد.
قندهاری بیان دات: چهار عدد شی سنگی و سه عدد سکه نیز از دیگر کشفیات بوده که اشیاء بدست آمده برای انجام مراحل قانونی و کارشناسی به استان ارسال شدند.
در همین زمینه فرمانده انتظامی علی آبادکتول نیز درباره کشف اشیاء عتیقه با قدمت 2500 ساله گفت: بر اساس گزارشهای رسیده از فعالیت یک گروه جستجوگر عتیقه مطلع شدیم و گروه مورد نظر در مدت کوتاهی شناسایی و دستگیر شدند.
سرهنگ حسن مفخمی شهرستانی گفت: در این عملیات دو نفر دستگیر و اشیای عتیقه و نفیس که قدیمی ترین آنها طبق نظریات اولیه بیش از 2500 سال قدمت دارد ضبط شدند.
وی یادآورشد: اشیای کشف شده و افراد دستگیر شده تحویل مراجع قضایی شدند.
نظر شما