پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ فروردین ۱۳۹۲، ۱۶:۲۵

سرهنگ والدی:

ارسال یک هزار قطعه عکس به جشنواره عکس راهیان نور قزوین

ارسال یک هزار قطعه عکس به جشنواره عکس راهیان نور قزوین

قزوین - خبرگزاری مهر: فرمانده سپاه ناحیه بسیج امام سجاد (ع) اقبالیه گفت: بیش از یک هزار تصویر به جشنواره عکس با موبایل با موضوع راهیان نور ارسال شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محرمعلی والدی فرمانده سپاه ناحیه بسیج امام سجاد (ع) اقبالیه در این باره اظهارداشت: علیرغم این که این جشنواره به صورت استانی تعریف شده بود اما تاکنون شرکت کنندگانی از استان‌های یزد، تهران و گیلان نیز آثار خود را برای شرکت، به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده‌اند.

وی تعداد افراد شرکت کننده به این جشنواره را بیش از 60 نفر اعلام کرد و افزود: با توجه به فاصله زمانی کوتاه تبلیغات و جمع آوری آثار، شرایط و تعداد شرکت کنندگان مطلوب است.

فرمانده ناحیه بسیج امام سجاد (ع) اقبالیه تصریح کرد: کانون بسیج هنرمندان این ناحیه تا 31 فروردین آثار ارسالی را جمع آوری خواهد کرد و علاقمندان می‌توانند آثار خود را به نشانی emamsajad@chmail.ir به همراه مشخصات ارسال کنند.

والدی خاطرنشان کرد: همچنین شرایط شرکت در این جشنواره نیز در وبلاگ کانون بسیج هنرمندان ناحیه امام سجاد (ع) به نشانی art-emamsajad.blogfa.com موجود است و افرادی که به دنبال شرکت در این جشنواره هستند می‌توانند با قوانین و شرایط آن نیز آشنا شوند.

وی در پایان سطح آثار ارسالی را نیز مطلوب ارزیابی کرد و گفت: استفاده از تکنولوژی روز برای ثبت بزرگ ‌ترین رزمایش فرهنگی یکی از اهداف این جشنواره است که تا به امروز به خوبی صورت گرفته است.

کد خبر 2031860

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha