۲۵ فروردین ۱۳۹۲، ۹:۵۳

آسوری خواستار شد:

مرکز رایانش زیستی در انستیتو پاستور شمال کشور راه اندازی شود

مرکز رایانش زیستی در انستیتو پاستور شمال کشور راه اندازی شود

آمل - خبرگزاری مهر: سرپرست پژوهشکده انستیتو پاستور شمال کشور از مسئولان وزارت علوم خواست تا نسبت به راه اندازی مرکز رایانش زیستی در این واحد علمی شمال کشور اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن آسوری صبح جمعه در نشست با معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، کمک مالی برای راه اندازی موزه تحقیقاتی محققان شمال کشور، توسعه مرکز رایانش زیستی و ارتباط بیشتر این پژوهشکده با دانشگاهها و مراکز مهم علمی، تحقیقاتی کشور را خواستار شد.

وی افزود: مجوز راه اندازی سه آزمایشگاه آب وغذا در پژوهشکده انیستیتو پاستور شمال کشور شعبه آمل در بخش های ارگانیک، تراریخته و حلال و حرام اخذ و تا دوماه آینده در این پژوهشکده تجهیز و راه اندازی خواهد شد.

حمایت از پژوهش های کاربردی در جامعه

معاون مالی اداری و منابع نیروی انسانی وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری از حمایت های این وزارتخانه از محققان، اعضای هیئت علمی دانشگاه و دانشجویان و افراد دارای ایده و فکر برای انجام طرحها و عملیاتی کردن پژوهش های کاربردی و تاثیرگذار درجامعه در راستای رفع مشکلات مردم خبر داد.

علی اکبرمتکان گفت: نقش پژوهش و تحقیقات بر روی افزایش میزان راندمان در توسعه و پیشرفت های مجموعه های جامعه برهمگان اثبات شده و حمایت های مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناروی برای رفع برخی کمبودهای جامعه در همه بخش ها وجود خواهد داشت.

وی افزود: محدویتهای مالی در رابطه با کارهای تحقیقاتی و پژوهشی طرحهای کاربردی محققان برای دریافت تسهیلات وجود ندارد و افراد می توانند از طریق دانشگاهها برابر طرح مصوب خود از تسهیلات بهره مند شوند.

معاون مالی اداری، مالی و منابع نیروی انسانی وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: پژوهشکده انیستیتو پاستور شعبه آمل در سالهای اخیر در زمینه کم کردن عوارض های ناشی از بیماریهای شناخته شده و مشترک بین انسان و دام در استانهای شمالی کشور به خصوص مازندران، اقدام های مهم و تاثیرگذاری انجام داده است.

متکان، با تاکید بر اینکه هم افراد جامعه به ویژه محققان و نخبگان در راستای اعتلای جمهوری اسلامی ایران و برطرف کردن مشکلات جامعه وظیفه عمومی دارند، تصریح کرد: اکنون نگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای بومی کردن رشته های مختلف وایجاد دانشگاهها و موسسات آموزش عالی متناسب با هر استان و استفاده از ظرفیت ها و توانمندیهای آن استان است.

وی به عملیاتی شدن برخی تفاهم نامه های امضا شده بین برخی دانشگاهها با یکدیگر و مراکز تحقیقاتی و صنعتی را زمینه توسعه و فراهم شدن اشتغال برای برخی افراد دارای ایده دانست وابراز امیدواری کرد: تفاهم نامه های امضا شده در حد تفاهم نامه بایگانی نشده و باید درمسیر عملیاتی شدن سپری شود.

پژوهشکده انیستیتو پاستور شمال کشور شعبه آمل در زمینه شناسایی و ارائه راهکارهای پیشگیرانه و درمان اولیه بیماریهای مشترک بین انسان و دام فعالیت می کند.
 

کد خبر 2032041

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha