پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ فروردین ۱۳۹۲، ۱۲:۵۰

پیکر شهید گمنام در پایگاه شکاری تبریز تشییع شد

پیکر شهید گمنام در پایگاه شکاری تبریز تشییع شد

تبریز - خبرگزاری مهر: پیکر شهید گمنام دوران دفاع مقدس پیش از ظهر امروز با حضور مردم شهید پرور ، مسئولان استانی و لشگری در پایگاه دوم شکاری شهید فکوری تبریز تشییع شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، در این مراسم آیت الله محسن مجتهد شبستری نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در سخنانی با اشاره به مجاهدت های مسلمانان صدر اسلام برای ترویج دین اسلام و شهادت آنان در راه دین خدا گفت: امروز که مجد و عظمت اسلام و جمهوری اسلامی را می بینیم بزرگواری و صلابت آن را تمام دنیا قبول دارد.

وی افزود: اکنون به جای دو ابرقدرت شرق و غرب قدیم ، نام ابر قدرتی اسلامی به نام جمهوری اسلامی در دنیا طنین انداخته و دشمنان اسلام هر زمان که نام آنها را می شنوند بر جانشان لرزه می افتد.

امام جمعه تبریز ابراز داشت: پیشرفت ایران اسلامی در زمینه های علمی و دفاعی در گرو همین نیروهای متعهد به اسلامی است که در صحنه حضور دارند و برکت خون شهدا مخصوصا شهدای نیروی هوایی که از نخستین ساعات دفاع مقدس درگیر آن بوده اند آنرا بیمه کرده است.

آیت الله مجتهد شبستری با تاکید بر اینکه اکنون هیچ تصمیمی در منطقه بدون نظر جمهوری اسلامی اتخاذ نمی شود افزود: وظیفه ما در قبال شهدایی که این اقتدار را برای ما به ارمغان آورده اند تنها به تشییع جنازه ختم نمی شود بلکه باید ارزش های آنان را که در راس آن ولایتمداری است حفظ کنیم.

وی اضافه کرد: نمود این امر ، عمل به فرمایش رهبر انقلاب در سال حماسه سیاسی به حضور حداکثری در انتخابات خرداد ماه است که اقتدار و عظمت ایران اسلامی را در پی دارد.

در ابتدای این مراسم فرمانده پایگاه شکاری شهید فکوری نیز در سخنانی با اشاره به برکات حضور این شهید 20 ساله دوران دفاع مقدس در جمع خانواده های نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی در این پایگاه گفت: حضور یک شهید در این جمع توفیق بزرگی برای ماست و از دیروز تاکنون خواهران ما در این پایگاه چندین ختم قرآن برای وی داشته اند.

امیر سرتیپ خلبان روز خوش افزود: این حضور رسالت ما را در عمل به آرمان شهدای گرانقدر دوران دفاع مقدس چندین برابر می کند.

کد خبر 2032170

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha