پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ فروردین ۱۳۹۲، ۱۰:۴۸

امیر خمری:

ارتش یک نظام یکپارچه و متعهد است

ارتش یک نظام یکپارچه و متعهد است

گرگان - خبرگزاری مهر: ارشد نظامی آجا در استان های گلستان و مازندران گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران به قوت اسلام و انقلاب اسلامی که در کشور حکم فرما است، یک نظام یکپارچه ، متعهد و قوی است که یکی از اصلی ترین رکن های  نظام برای تامین امنیت  و اقتدار ولایت به شمار می رود.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر سرتیپ منصور خمری صبح دوشنبه در مراسم صبحگاه مشترک افزود: پیشینه درخشان ارتش از زمانی که پیوند مقدس انقلاب با ولایت انجام شد شکل گرفت و با جان نثاری 49 هزار و 600 شهید به نظام مقدس اسلامی ایران توانست ارزشی ترین گنجینه را برای افتخار خود به ارمغان بگذارد.

وی ابراز کرد: وصیت شهدایی که در راه آرمانهای نظام اسلامی جان خود را از دست دادند این بود که بتوانیم به وصیت امام راحل عمل کنیم و از خط ایشان در همه حال پیروی کنیم .
 
فرمانده لشگر 30 گرگان اظهار کرد: عزت، افتخار و آموزه های دینی  که امروز وجود دارد همه در درون دانشگاه های هشت سال دفاع مقدس شکل گرفت و در بین ارتشیان رواج پیدا کرد و در حال حاضر ارتشیان از فرامین ولایت پیروی خواهند کرد و توانسته جایگاه افتخار آفرینی  در نظام جمهوری اسلامی را برای خود داشته باشد.
 
وی با اشاره به اینکه ارتش نظام جمهوری اسلامی ارتش خداست تصریح کرد: ارتش در سالی که مزین به سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی از طرف فرماندهی کل قوا نامیده  شده است یکپارچه و متعهد از این نظام دفاع می کند و همواره سعی و تلاش ما این است که بتوانیم از مقام ولایت حمایت کنیم.
 
قناعت: مردم ثابت کردند که پایبند به دستاوردهای نظام هستند
 
استاندار گلستان نیز گفت: مردم ایران با وجود تمامی تحریم های اقتصادی که در سال 91 بر آنها  تحمیل شد صبوری کردند و در 22 بهمن این سال ثابت کردند که چقدر به نظام و دستاوردهای آن پایبند هستند.
 
جواد قناعت افزود: دشمن برای تمامی ماههای سال 91 برنامه ریزی کرده بود و تحریم های فلج کننده و گزنده ای که بارها در ادبیات و جلسات علیه ایران به کار می بردند  را بر مردم تحمیل کرده بودند ولی مردم توانستند  تمام این سختی و مشکلات را تحمل کنند و از این امتحان با پیروزی بیرون آیند.
 
وی ابراز کرد: دشمن می دانست کشور ما یک کشور مردمی است و هر موقع که نظام به آنها نیاز پیدا کند به خیابان ها می آیند و از نظام و و کشور خود دفاع می کنند و به همین دلیل تحریم ها را در دو سطح افزایشی و تشدیدی بر مردم تحمیل کردند  تا به این وسیله مردم علیه نظام و کشور خود به خیابان ها بیایند و شعار دهند.
 
استاندار با اشاره به اینکه آنها علیه ما یک جنگ اقتصادی به راه انداخته بودند اظهار کرد: دشمن علیه ایران از یک جنگ اقتصادی تمام عیار نام برده بود  نه جنگ نظامی چرا که آنها از جنگ نظامی علیه ایران می ترسند.
 
وی ادامه داد: در آن زمان ایران در یک جنگ طولانی  و با وجودساده ترین سلاح ها در مقابل ارتش تا دندان مسلح  که به مراتب قوی تر از ما بود ایستادگی کرد  چه برسد به امروز که ارتشیان ما به انواعی از پیشرفته ترین سلاح ها مجهز است.
کد خبر 2032603

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha