پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ فروردین ۱۳۹۲، ۱۵:۵۵

پور نصرت:

شهر قیدار فاقد تاسیسات فاضلاب است

شهر قیدار فاقد تاسیسات فاضلاب است

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل آبفای استان زنجان گفت: در شهر قیدار هیچ تاسیساتی برای شبکه فاضلاب وجود ندارد.

 به گزار ش خبرنگار مهر، مسلم پورنصرت ظهر دوشنبه در جلسه شورای مسکن استان افزود: واحد های مسکن مهر شهر قیدار به دلیل نبود تاسیسات فاضلاب در این شهر با مشکل شبکه فاضلاب مواجه بودند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر با فعالیت های صورت گرفته شبکه فاضلاب مسکن مهر این شهر ایجاد شده و مشکل آن حل شده است، افزود: پروژه موقت فاضلاب تنها برای مسکن مهر شهر قیدار است و سعی شده تا پایان اردیبهشت کار اجرایی آن به پایان برسد.

مدیر عامل آبفای استان زنجان، از نبود زیرساخت های تامین آب و فاضلاب در پروژه های پونک و رضوان خبر داد و گفت: در حال حاضر در حدود 6 و  700 مترمربع کار اجرایی را در دست انجام داریم.

پور نصرت، با اشاره به نبود اعتبارات کافی برای ایجاد شبکه های آب و فاضلاب در پروژه های نام برده شده ادامه داد: در حوزه فاضلاب استان به تعهدات خود عمل نکرده است و کارهای انجام شده در اثر جابجایی اعتبارات خودمان بوده است.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر نیز برای کارهای در حال انجام اعتباری در دست نیست گفت: با وجود این مشکلات زیرساخت های لازم برای مسکن مهر را به موقع انجام خواهیم داد.

کد خبر 2032885

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha