به گزارش خبرنگار مهر، سید مجید موسوی پیش از ظهر دوشنبه گفتگو با خبرنگاران در محل سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: در سه دوره سفر هیئت دولت به استان سمنان، بخش کشاورزی دارای 53 مصوبه بوده است.
وی افزود: اعتبار مصوب ابلاغی برای این مصوبات بالغ بر 661 هزار و 19 میلیون ریال بوده که تاکنون 605 هزار و 669 میلیون ریال آن اختصاص داده شده است.
موسوی گفت: در بخش کشاورزی 36 مصوبه با صرف اعتبار 522 هزار و 465 میلیون ریال به طور کامل اجرایی شده و بقیه که غالبا پروژه های دور سوم سفر بوده، در حال اجراست.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بیان کرد: تعداد 18 مصوبه دور نخست سفر هیئت دولت به استان سمنان با اعتبار 179 هزار و 623 میلیون ریال به صورت 100 درصد و 19 مصوبه دور دوم سفر بیش از 90 درصد اجرا شده و غالب پروژه های دور سوم سفر نیز در حال اجراست.
موسوی عنوان کرد: از محل اعتبار مصوب سفرهای هیئت دولت به استان سمنان، پروژههای مهمی از جمله احداث و تکمیل 14 مجتمع تولیدی، لایروبی و مرمت 540 رشته قنات، تشکیل و تجهیز تعداد 20 شرکت خدمات مشاورهای، اجرای عملیات آبیاری تحت فشار در سطح بیش از 7 هزار هکتار و احداث 250 کیلومتر جاده بین مزارع اجرا شده است.
وی همچنین پرداخت یارانه برای خرید 355 دستگاه ماشین آلات و ادوات کشاورزی، تجهیز ایستگاه پرورش شتر طرود و گوسفند سنگسری، اجرای عملیات آبخیزداری به میزان 155 هزار هکتار و بیابانزدایی بیش از 105 هزار هکتار را از دیگر پروژه های اجرا شده سفرهای هیئت دولت به این استان دانست.
موسوی خاطرنشان کرد: پروژه هایی همچون صیانت از جنگلها به میزان 94 هزار هکتار و ممیزی اراضی و تفکیک مستثنیات به میزان 574 هزار هکتار، احداث پایگاه اطفای حریق، احداث و تجهیز آزمایشگاه دامپزشکی و خرید چهار دستگاه خودروی کمکدار برای فعالیتهای دامپزشکی نیز از محل اعتبار مصوب سفرهای هیئت دولت به استان سمنان اجرا شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به سفر چهارم هیات دولت به استان سمنان اظهار داشت: در نشست استانی هیات دولت در سمنان 500 میلیارد ریال برای تهیه طرح جامع پسته استان سمنان اختصاص یافته است.
موسوی افزود: پسته استان از طرح ها و پروژه های ملی تلقی می شود و در قالب این طرح کارشناسان و مهندسان راه های توسعه و گسترش پسته در این استان را بررسی می کنند.
وی سمنان را در اجرای طرح های توسعه کشاورزی از استانهای موفق دانست و گفت: در نشست هیات دولت 500 میلیارد ریال تسهیلات با کارمزد هفت درصد و دو هزار میلیارد ریال با کارمزد 13 درصد برای طرح های جدید کشاورزی در استان سمنان در سال جاری اختصاص یافت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اضافه کرد: این حجم تسهیلات در حالی به تصویب رسید که در سال 91 استان سمنان برای توسعه طرح های کشاورزی در بخش های زراعت و باغبانی یک هزار و 720 میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت داشت و موفق شد 100 درصد آن را جذب کند.
نظر شما