پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ فروردین ۱۳۹۲، ۱۲:۰۷

مهر گزارش می دهد/

قطعی 23 روزه اینترنت در سیریک

قطعی 23 روزه اینترنت در سیریک

سیریک - خبرگزاری مهر: کابران اینترنت در شهرستان سیریک با امید به اینکه در سال 92 افزایش پهنای باند موجبات تسریع در اتصال به شبکه جهانی خواهد شد در حین ناباوری 23 روز را برای اتصال به دنیای مجازی با اینترنت کند سپری کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، در عصر حاضر یکی از مهمترین رویدادها، پیدایش اینترنت و گسترش فراگیر آن در تمام عرصه ها بوده که با استقرار روز افزون آن و سایر وسایل ارتباطی ، پدیده های جدید در زمینه های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی پدید آمده است. از سویی دیگر افزایش پهنا و سرعت اینترنت و دسترسی به دنیای بی حد و حصر اینترنت یکی از دغدغه های مسئولان سازمانهای ارتباطی از جمله مخابرات است اما انگار این موضوع در ایران روالی معکوس دارد و همچنان سرعت لاک پشتی غمخوار کاربران دنیای مجازی است.

استان هرمزگان که به عنوان یکی از مهمترین مبادی ورود شبکه فیبرنوری از کشورهای حاشیه خلیج فارس است همچنان از سرعت معقول اینترنتی محروم است و کاربران اینترنتی خود را با قطعی های کوتاه مدت و گاها بلند مدت اینترنت وقف داده اند و شاید این امر موجب شده تا استان هرمزگان را علیرغم عبور فیبرنوری یکی از فقیرترین استانهای ارتباطی در سرعت و پهنای باند دانست.

ارائه آمارهای عجیب و غریب از سوی مدیران مخابرات و شرکتهای مرتبط بدون توجه به واقعیات بر روی اعصاب کاربران قدم می زند. شاید اگر مدیران مخابرات به جای ارائه آمار سعی در توسعه شبکه های ارتباطی به خصوص در حوزه اینترنت می دادند می توانستند موجب کاهش بی اعتمادی مردم و کاربران دائم دنیای مجازی شوند.

در حالی افزایش قطعی های اینترنت و کیفیت پایین خدمات در هرمزگان موجب افزایش نارضایتی مشترکین شده است که محمد حسن نامی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات توسعه پهنای باند اینترنت، سازماندهی آی آر پی، توسعه شبکه ملی اطلاعات و تاسیس و راه اندازی سایت های روستایی تلفن بی سیم در مناطق ارتفاعات را از مهمترین برنامه های این وزارتخانه تا پایان دولت دهم عنوان کرد.

نبود شرکتهای اینترنتی به موازات پیشرفت در فناوری اطلاعات یکی دیگر از مشکلات پیش روی مخابرات است، در شهرستان سیریک تنها دو شرکت اینترنتی وجود دارند. همچنین در سوی دیگر شرکت مخابرات سیریک با یک دستگاه مبدل اینترنت و  60 میگ پهنای باند، 170 کاربر اینترنتی را پوشش می دهد.

قطعی های مکرر اینترنت در شهرستانهای مختلف استان داد بسیاری از کاربران خانگی را دراورده است. از سوی دیگر خدمات دولت الکترونیک که از تاکیدات دولت نهم و دهم برای اجرای بهتر و ارائه خدمات به مردم است با مشکلات عدیده ای روبرو بوده است.

ثبت نام کاندیداهای شوراهای شهر و روستا در دفاتر خدمات الکترونیک و برگزاری انتخابات رایانه ای هم یکی دیگر چالش های پیش روی در استان به خصوص شهرستانهای سیریک و بشاگرد است. چالشی که به اعتقاد گل محمد بامری رئیس ستاد انتخابات استان جای نگرانی ندارد و پهنای باند در هفته های آتی افزایش خواهد یافت. این در حالی است که بامری در دومین نشست مطبوعاتی ارائه خدمات اینترنتی را در استان راضی کننده نداسته است. از این رو این ابهام وجود دارد که در زمان برگزاری انتخابات آیا باز هم شاهد قطعی اینترنت به خصوص در شهرستانها و روستاها نخواهیم بود.

به طور حتم افزایش کیفیت ارائه خدمات که از مهمترین دغدغه های کاربران اینترنتی به شمار می رود نیازمند ارتقای توانمندی و زیر ساخت و توسعه شبکه است. قطعی 23 روزه اینترنت در شهرستان سیریک از اول فروردین نارضایتی بسیاری از کابران را در پی داشته است.

رئیس شرکت مخابرات شهرستان سیریک در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام عذرخواهی از قطعی و اختلالی که در مسیر اینترنت پیش آمده اختلال در یکی از درگاههای اینترنتی مسیر سیریک - میناب را عامل اصلی قطعی اعلام کرد.

اسحق پایدار با بیان اینکه قطعی کامل در اینترنت و اختلال در شبکه ناشی از خط دیتای سیریک است، اظهارداشت : قطعی های اینترنت طبیعی است و احتمال قطع شدن زیاد است.

پایدار اضافه کرد : تعطیلات نوروزی در روند تسهیل خط دیتای این مسیر بی تاثیر نبوده است.

پشتیبانی و رفع عیب یکی از امتیازهای مهم در ارائه خدمات به مشترکین است که مخابرات تعلل در رفع عیب را تعطیلی نوروزی و نبود برخی از کارشناسان اعلام می کند.

قطعی اینترنت از ابتدای سال مشترکین اینترنت خانگی و ادارات نسبت به آینده نگران کرده است و شاید مصداق این ضرب المثل قدیمی باشد که سالی که نکوست از بهارش پیداست. .

کد خبر 2033446

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha