پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۷ فروردین ۱۳۹۲، ۱۲:۳۷

حاجی ظهیری به مهر خبر داد:

کمک 12 میلیونی مردم قم به مناطق زلزله زده بوشهر

کمک 12 میلیونی مردم قم  به مناطق زلزله زده بوشهر

قم - خبرگزاري مهر: رئیس جمعیت هلال احمر استان قم از کمک 11 میلیونی مردم قم و بسته های غذایی به مناطق زلزله زده بوشهرخبر داد.

علیرضا حاج ظهیری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: از مجموعه 22 صندوق مستقر در اطراف حرم مطهر 112 میلیون و 470 هزار ریال توسط مردم جمع آوری شد که به شماره حساب منطقه زلزله زده بوشهر جهت کمک رسانی واریز شد.

وی بیان داشت: هزار تخت پتو و 100 بسته ست غذایی خانوار پنج نفره نیز توسط هلال احمر استان به منطقه زلزله زده ارسال شد.

رئیس جمعیت هلال احمر استان قم با بیان اینکه کنمک های مالی مردم بیشترین کمک را به زلزله زدگان می تواند داشته باشد، عنوان کرد: با توجه به تخریب بیشتر منازل نیاز به بازسازی در منطقه زلزله زده وجود دارد که کمک های مردمی می تواند در تسریع ساخت و ساز در آن منطقه بسیار موثر باشد.

حاجی ظهیری در پایان از همه مردم خواست تا در صورت تمایل کمک های نقد خود را به شماره حساب 99999 بانک ملی، سلامت و مسکن واریز کنند.

برپایی 2 پایگاه در هفته سلامت

رئیس جمعیت هلال احمر استان قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به هفته سلامت بیان کرد: روز جمعه گذشته 2 پایگاه سلامت در اطراف حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) برپابود که از بیش از 300 مراجعه کننده به این پایگاه ها تست فشار خون و قند خون گرفته شد که 15 نفر از آن ها به دلیل بحرانی بودن وضعیت آن ها به بیمارستان معرفی شدند.

وی ابراز کرد: در همین روز هزار بورشور سلامت و اقلام فرهنگی میان زائران توزیع شد.

حاجی ظهیری در پایان عیادت از بیماران دیالیزی بیمارستان کامکار، اهدا خون توسط داوطلبان هلال احمر، برگزاری جلسات آموزشی مقابله با فشار خون با حضور بیش از 120 داوطلب هلال احمر از جمله برنامه های هلال احمر قم در هفته سلامت عنوان کرد.

کد خبر 2033564

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha