پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ فروردین ۱۳۹۲، ۱۴:۰۳

احمدی مطرح کرد:

داستان هشت ساله احداث یک کتابخانه/عدم همکاری مدیریت شهری برای احداث کتابخانه عسگران

داستان هشت ساله احداث یک کتابخانه/عدم همکاری مدیریت شهری برای احداث کتابخانه عسگران

تیران و کرون - خبرگزاری مهر: رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان تیران و کرون با اشاره به داستان هشت ساله احداث کتابخانه عمومی در شهرستان عسگران، گفت: عدم همکاری مدیریت شهری احداث کتابخانه عسگران را بی نتیجه گذاشت است.

احمد احمدی در گفتگو با مهر با بیان اینکه کتابخانه عمومی در بخش کرون شهرستان تیران و کرون وجود ندارد، اظهار داشت: از سال 84 برنامه ریزی احداث کتابخانه بخش کرون شهرستان در شهر عسگران اغاز شده که با گذشت هشت سال از این برنامه ریزی اقدامی صورت نگرفته است.

وی مدیریت شهری را عامل مهم در احداث این کتابخانه اعلام کرد و افزود: با اختصاص زمین برای و ساخت ساز توسط اعتبارات شهری و تملک و دارایی، کتابخانه توسط کتابخانه های عمومی تجهیز می شود.

رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان تیران و کرون ادامه داد: از سال 88 تاکنون تنها در مسیر انتخاب زمین بوده ایم که این موضوع ساخت و تجهیز بی نتجیه مانده است.

احداث کتابخانه در بخش کرون از ضروریت مردم این بخش است

وی با اشاره به اهمیت ترویج کتاب و کتابخوانی و برنامه ریزی برای نهادینه سازی این فرهنگ تصریح کرد:  احداث کتابخانه در بخش کرون از ضروریت مردم این بخش است.

احمدی اضافه کرد: با تاسیس کتابخانه عمومی به نیازهای نسل جوان منطقه پاسخ داده می شود و نیازهای فرهنگی آن ها تامین می شود.

آمادگی برای تجهیز کتابخانه به صورت موقت

رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان تیران و کرون تصریح کرد: با اجاره یک مکان و راه اندازی کتابخانه موقت تا احداث کتابخانه می توان به نیاز کتابخوانی این منطقه پاسخ داد.

کتابخانه قلعه ناظر با 10درصد پیشرفت فیزیکی بی نتیجه است

وی همچنین به ساختمان نیمه ساز روستای قلعه ناظر این شهرستان نیز گفت: کتابخانه قلعه ناظر با 10درصد پیشرفت فیزیکی بی نتیجه مانده است که توسط خیر بنیان گذاری شده و نیاز است که تا 50درصد پیشرفت پیدا کرده و پس از ان با اعتبارات دولتی تکمیل شود.

 

کد خبر 2033668

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha