به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین جمیلی ظهر سه شنبه در جلسه ای که با حضور امینی معاون وزیر صنعت، معدن و تجار و مدیرعامل شرکت ایمیدرو در محل معدن انگوران برگزار شد با قدردانی از عملکرد شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در مدیریت، استخراج و فروش خاک معدن انگوران برای تامین کنسانتره واحدهای تولیدی خواستار افزایش میزان استخراج ماده معدنی ضمن رعایت استانداردهای فنی معدن شد.
وی با اشاره به توجیه اقتصادی فعلی صنعت سرب و روی ادامه داد: در حال حاضر فراوری این ماده معدنی دارای توجیه اقتصادی است اما در آینده نزدیک ممکن است با جایگزینی فلزات دیگر این ماده معدنی دیگر توجیه اقتصادی نداشته باشد به هین جهت ضروری است در این برهه توجه بیشتری بر نحوه استخراج مواد معدنی در جهت افزایش تولید و بهره مندی از این نعمت صورت پذیرد.
جمیلی ضمن تاکید به جایگاه صنایع فرآوری مواد معدنی و اهمیت بخشیدن به این مهم یادآوری کرد در صورت استفاده از فرآیند تغلیظ در صنایع معدنی به شدت از آلودگیهای زیست محیطی کاسته و به میزان بهره وری افزوده خواهد شد.
نظر شما