پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۸ فروردین ۱۳۹۲، ۱۰:۰۵

کمالی:

دشمنان به دنبال سرقت فرهنگی و هنری از ایران/ لزوم پاسداری از موسیقی سنتی

دشمنان به دنبال سرقت فرهنگی و هنری از ایران/ لزوم پاسداری از موسیقی سنتی

کرمان - خبرگزاری مهر: معاون استاندار کرمان بر لزوم پاسداری از موسیقی سنتی و بومی ایران تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد کمالی سه شنبه شب در اولین جشنواره ملی موسیقی حماسی خلیج فارس بااشاره به اینکه موسیقی و هنر در اسلام بسیار مورد توجه قرار گرفته است گفت: موسیقی حقیقی در صوت حضرت داوود( ع) است و این بزرگوار اولین پیامبر و پایه گذار موسیقی واقعب و حقیقی بود.

وی ادامه داد: موسیقی در متن اسلام، عقاید اسلامی و فرهنگ قرار دارد و هنرمندان باید به عنوان پرچمداران این حوزه مراقب باشند تا آسیبی به این هنر وارد نشود.

کمالی موسیقی را براساس فطرت بشری دانست و تصریح کرد: در واقع قاریان قرآن بهترین کار موسیقی را در دنیا ارائه می دهند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمان گفت: در واقع قاریان قرآن دارای علم موسیقی هستند.

وی با اشاره به اینکه امام راحل( ره) بارزترین و محکم ترین انسان بعد از معصومین( ع) بودند گفت: ایشان خرید و فروش آلات موسیقی و موسیقی هایی که بعد از انقلاب از صدا و سیما پخش می شد را مجاز می دانستند.

کمالی در ادامه با اشاره به نظرات مقام معظم رهبری در خصوص موسیقی اظهار داشت: ایشان می فرمایند که" موسیقی حرام نیست، غنا حرام است".

این مسئول با اشاره به نظرات بزرگانی همچون شهید بهشتی، مولوی، ابوعلی سینا، زکریا رازی و فارابی گفت: مارش های نظامی که برای آزادی خرمشهر نواخته می شد برگرفته از موسیقی ناب بود و نشاندهنده این امر است که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با موسیقی مخالف نیست.

وی با اشاره به اینکه در عزاداری های تاسوعا و عاشورا از موسیقی بهره گرفته می شود افزود: تمامی تعزیه خوانان و مداحان با علم موسیقی آشنایی داشته و بر این اساس آثار خود را ارائه می دهند.

این مسئول با اشاره به اینکه ایران قطب موسیقی جهان است گفت: باید مسائلی را به این هنر آسیب وارد می کند شناسایی کرده و در راستای رفع آنها اقدام کنیم.

کمالی با تاکید بر لزوم تقویت موسیقی سنتی و بومی کشورمان گفت: باید از موسیقی سنتی با تمام قدرت پاسداری کرده و بتوانیم به جهانیان معرفی کنیم.

معاون استاندار کرمان با اشاره به اینکه خلیج فارس همیشه فارس خواهد ماند، گفت: دشمنان در پی سرقت علمی، هنری و فرهنگی این مرز بوم هستند و باید از موسیقی سنتی و بومی کشورمان دفاع کنیم.
 

کد خبر 2034298

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha