به گزارش خبرنگار مهر، هجدهم بهمن ماه سال گذشته روزی بود كه براي برگزاری مجمع انتخابات رئيس هيئت فوتبال استان انتخاب شده بود، در آن زمان از بین کاندیداهای هیئت فوتبال بوشهر، شانس محمد دوانی رئيس 11 ساله و سرپرست فعلی هيئت فوتبال استان و محمد نجفي مديرعامل اسبق شاهين بوشهر بيشتر از ديگران بود.
اين دو نامزد از همان زمان رايزنيهاي خود را با رأي دهندگان و اعضای مجمع آغاز كرده تا از قافله رقابت عقب نمانند. در اين بين شدت اختلاف اداره کل ورزش و جوانان استان و محمد دواني بيش از هر چيز ديگر اين انتخابات را تحتالشعاع خود قرار داده بود؛ اين اداره خواهان تغييرات در هيئت فوتبال استان است و ميخواهد به ریاست11 ساله محمد دواني در اين سمت پايان دهد.
دوئلی که بازنده آن فوتبالیستهای استان هستند
از سوي ديگر محمد دواني تمام تلاش خود را براي بقاء در اين پست خواهد كرد تا بازنده اين دوئل خانوادگی نباشد، اما با توجه به عدم مشورت و هماهنگی هیئت فوتبال با اداره کل ورزش و جوانان طبق اساسنامه فدراسیون فوتبال در مورد نشر آگهی نام نویسی نامزدها برای شرکت در انتخابات و پذیرش اشتباه از سوی هیئت فوتبال استان، نام نویسی اولیه باطل و مجددا ثبت نام آغاز شد.
ولی با تصویب قانون عدم شرکت بازنشستگان در انتخابات مجمع فدراسیونها و هیئتهای ورزشی بهعنوان نامزد، اداره ورزش و جوانان استان فشار خود بر محمد دوانی و فدراسیون فوتبال را افزایش داد تا وی نتواند در انتخابات نامزد شود. از آن سو نیز کفاشیان که حال و روزی چون محمد دوانی دارد و خود بازنشسته است موقعیت دوانی را به خوبی درک و حکم سرپرستی هیئت را برای او ابلاغ کرد.
در حال حاضر سه ماه است که هیئت استان معلق است و به نظر میرسد اداره ورزش منتظر پایان وقت کفاشیان است که از فدراسیون برود و محمد دوانی نیز منتظر انتخابات ریاست جمهوری است که با تغییر دولت، جمشیدی برود.
لزوم تسریع در برگزاری انتخابات هیئت فوتبال
در این بلاتکلیفی این فوتبال استان است که متضرر خواهد شد چرا که در اوایل هر سال هیئت میبایست تقویم ورزشی خود را ببندد، اما آیا با این وضعیت مبهم آیا چنین کاری امکانپذیر است؟
اعضای مجمع برای انتخابات هیئت حدود 28 نفر هستند كه تشكيل شده از رؤسای هیئتهای فوتبال شهرستانهای استان، مديرعاملان باشگاههاي حاضر در ليگهاي چهارگانه كشوري، نماينده مربيان استان، نماينده داوران استان و نماينده بازيكنان است.
اميدواريم كه جنگ و جدال اداره ورزش و محمد دواني به صورتي پيش نرود كه سوژه مناسبي چون انتخابات استانهاي كرمانشاه و فارس براي عادل فردوسیپور و برنامه نود باشد و مهمتر از آن اينكه فوتبال اين استان دچار لطمه شود چرا كه فوتبال استان بوشهر ديگر جايي براي ضربه خوردن ندارد و در اين چند ساله آنقدر دستخوش حوادث بوده كه ديگر فوتبال دوستان اين استان تحمل اينگونه مسائل را ندارند.
منتظر جواب کفاشیان هستیم/ بازنشستگان حق حضور در انتخابات را ندارند
معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: اگر مجمع انتخابات هیات فوتبال استان سه ماه عقب افتاده به این دلیل است که منتظر تصمیم و جواب آقای کفاشیان هستیم چون که وزارت ورزش به ایشان و بازرسی کل کشور نامه زده است که بازنشستگان حق نامزدی در انتخابات مجمع فدراسیونها و هیاتهای ورزشی را ندارد.
کمال صالح احمدی در ادامه افزود: اداره کل ورزش و جوانان با آقای دوانی یا هیچ شخص دیگری مشکل ندارد که بخواهد در برگزاری انتخابات مجمع کاری بکند و اداره ورزش در مجمع یک رای بیشتر ندارد و در آخر این آرای کلی مجمع است که رئیس هیات فوتبال استان را تعیین میکنند.
وی یادآور شد: همه استانها باید قانون عدم استفاده از بازنشستگان را اجرا کنند و تحت هیچ شرایطی اداره بازرسی کل کشور این اجازه را برای فعالیت مجدد بازنشستگان بعنوان رئیس هیات نخواهد داد و این قانون برای همه هیئتهای ورزشی لازمالاجراست. صالح احمدی در پایان گفت: کفاشیان بهعنوان رئیس مجمع باید هرچه سریعتر تصمیم خود را اعلام کند تا ما هم تاریخ برگزاری مجمع را اعلام کنیم.
فرصت یکساله وزارت ورزش به کفاشیان که بابت همین مسئله بازنشستگی داده بود رو به اتمام است و وقت زیادی برای ماندن در فدراسیون ندارد و ما امیدواریم که در سال جدید مشکل هیئت فوتبال استان هرچه زودتر ختم به خیر شود.
اسماعیل کشتکار
نظر شما