به گزارش خبرگزاري مهر، جابر مهدی یار با بیان اینکه مراحل ساخت خیمه گاه حضرت اباالفضل العباس (ع) در شیراز آغاز شده، اظهار داشت: یکی از کارهای خوب و ماندگار مردم استان فارس تامین هزینه و ساخت خیمه گاه حضرت اباالفضل (ع) است که تا پایان سال 92 به اتمام خواهد رسید.
وی با بیان اینکه طرح کار با دست توانای هنرمندان متعهد شیراز و فارس انجام خواهد شد، گفت: این کار با ابعاد 10.2 متر طول در يك متر عرض و با ارتفاع 40.2 متر به صورت دو نیمه ضریح و از جنس چوب ساج و با روکش قلم زنی شده صفحات نقره و مس به همراه آب کاری طلا و میناکاری بوده و در داخل آن از هنر منبت کاری، خاتم کاری و معرق کاری استفاده خواهد شد.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان فارس ادامه داد: زائران که از سراسر دنیا براي زیارت به عتبات عالیات مشرف می شوند می تواند از سال آینده با حضور در خیمه گاه حضرت عباس (ع) از این اقدام شایسته و اثر ماندگار هنری مردم استان فارس بهرمند شوند.
نظر شما