پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ فروردین ۱۳۹۲، ۱۲:۳۰

سليماني:

خراسان رضوي با 37 شهرک و ناحیه صنعتی آماده استقبال از سرمایه گذاران است

خراسان رضوي با 37 شهرک و ناحیه صنعتی آماده استقبال از سرمایه گذاران است

مشهد - خبرگزاري مهر: مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوي گفت: استان با دارا بودن 37 شهرک و ناحیه صنعتی آماده استقبال از سرمایه گذاران داخلی و تولید کنندگان ملی برای دستیابی به فرموده رهبر معظم انقلاب است.

به گزارش خبرگزاري مهر، علي سليماني با حضور در واحدهاي صنعتي منتخب در شهرك صنعتي خيام نيشابور بر عزم جدی این شرکت در تحقق پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب تأکید کرد.

وي با اشاره به نامگذاری سال 92 از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان سال حماسه سياسي و حماسه اقتصادي، تلاش در جهت تحقق این شعار را تکلیفی برای همه خدمتگذاران کشور برشمرد.

سليماني توسعه و آماده سازی زیرساخت شهرکها و نواحی صنعتی، حمایت از صنایع کوچک و متوسط، اصلاح بهبود مدیریت، شناسایی و ظرفیت سنجی خوشه های صنعتی کسب و کار و زنجیره های ارزش و آموزش صنعتگران استان را از مهمترین برنامه های کاری این شرکت در سال جاری به منظور تحقق پیام رهبری عنوان کرد.

وي دستیابی به این پیام را نیازمند همکاری و همدلی کلیه مسئولان دستگاه های اجرایی و به ویژه متولیان بخش صنعت دانست و اظهار امیدواری کرد: با تشویق و تکریم سرمایه گذاران ایرانی در سال جاری زمینه پویایی بخش صنعت و ایجاد اشتغال پایدار فراهم شود.

کد خبر 2035202

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha