محمد یوسف ملازهی در گفتگو با مهر افزود: تعداد 170 مهدکودک فعال در سطح این شهرستان وجود دارد که از این تعداد 158 روستا مهد می باشند.
وی با بیان اینکه این طرح تاکنون تاثیر بسزایی در کاهش سوءتغذیه کودکان داشته است ادامه داد: در روستا مهدها طرح ارایه یک وعده غذای گرم در حال اجرا است.
رئیس اداره بهزیستی سراوان افزود: تعداد هزار و 539 خانوار تحت پوشش این سازمان هستند که از این تعداد بالغ بر 150 نفر دانشجوی مددجو از این سازمان شهریه تحصیلی دریافت می کنند.
ملازهی با بیان اینکه 100در صد تعهدات این اداره در بخش اشتغالزایی مخقق شده، افزود: در سال گذشته برای تعداد از مددجویان اشتغالزایی ایجاد شده است.
وی همچنین از افتتاح 2 پایگاه جدید خدمات اجتماعی در سراوان خبر داد و گفت: این دو پایگاه در اردیبهشت ماه سالجاری به بهره برداری خواهند رسید.
ملازهی خاطرنشان کرد: میزان مشارکت های ما در سال گذشته نسبت به سال قبل آن از رشد بسیار خوبی بر خوردار بوده و معرفی خدمات بهزیستی به جامعه هدف سبب رشد این رقم شده است.
وی گفت: امید است در سال جاری با معرفی خدمات بهزیستی ضمن آشنایی مردم با این سازمان زمینه مشارکت آنها در ارایه خدمات به جامعه هدف افزایش یابد.
نظر شما