پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ فروردین ۱۳۹۲، ۱۵:۲۲

طب سنتي وارد برنامه پزشك خانواده شد

طب سنتي وارد برنامه پزشك خانواده شد

معاون طب سنتي وزارت بهداشت، از گنجاندن بسته آموزشی طب سنتي در برنامه‌هاي آموزشي برنامه پزشك خانواده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دكتر محمود خدادوست افزود: با توجه به فرصت كوتاهي كه در اين دولت داريم و با توجه به حمايت همه جانبه دولت و وزير بهداشت، بايد از همين فرصت اندك، براي ورود خدمات طب سنتي در نظام سلامت حداكثر استفاده را بكنيم.

وي افزود: گنجاندن بسته آموزشي طب سنتي در برنامه‌هاي آموزشي پزشك خانواده باعث خواهد شد، پزشكان خانواده با تدابير و توصيه‌هاي طب سنتي حداقل در سطح اول آشنا شوند و آن را تاحدي اعمال كنند.

معاون وزیر بهداشت در تشريح ديگر برنامه‌هاي معاونت طب سنتی گفت: درصدد هستيم با توجه به علاقه پزشكان عمومي به استفاده از ظرفيت طب سنتي، بسته‌هاي آموزشي طب سنتي را فراگير كنيم و با هماهنگي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي سراسر كشور، از پزشكان عمومي ثبت نام كنيم و از دستيارهاي طب سنتي و داروسازي بخواهيم كه آنها را آموزش دهند.

خدادوست دیگر اقدامات اجرايي اين معاونت در مراحل بعدی را، آشناسازي رؤساي دانشگاههای علوم پزشکی با طب سنتي و تشريح اهميت ترويج طب سنتی در نظام سلامت براي آنها عنوان كرد.

وي همچنين از برنامه‌هاي آموزشي كوتاه مدت براي تعدادي كارشناس تحت عنوان "كارشناس مسئول خدمات طب سنتي" خبر داد و تاكيد كرد: در مراكز بهداشت همه استان‌ها و شهرها به اين كارشناسان آموزش‌هاي كوتاه مدت دو روزه داده مي‌شود و بيشتر تأكيد ما در اين برنامه‌ها حفظ سلامتي خواهد بود، چرا كه اصولاً پيام طب سنتي پيشگيري از بيماري است.

خدادوست نقش بهورزان را نيز در ارائه خدمات طب سنتي بسيار مهم ارزيابي و به ارائه يك بسته آموزشي سبك و كوتاه مدت به آنها اشاره كرد كه در آن اصول 6 گانه حفظ سلامتي و اصلاح سبك زندگي به آنها آموزش داده خواهد شد.

وي همچنين به لزوم تصويب يك چارت تشكيلاتي محدود اما چابك در وزارتخانه براي اين معاونت تاكيد كرد و اظهار اميدواري كرد براساس تشكيلات و چارت ايجاد شده اقدامات انجام شده در حوزه طب سنتي، نهادينه شده و در دولت‌هاي بعد نيز ادامه پيدا كند.

کد خبر 2036449

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha