پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۸:۴۷

با صدور بيانيه اي؛

شوراي هماهنگي اصلاح طلبان كرد از نخبگان براي مشاركت در انتخابات شوراها دعوت كرد

شوراي هماهنگي اصلاح طلبان كرد از نخبگان براي مشاركت در انتخابات شوراها دعوت كرد

سنندج - خبرگزاري مهر: شورای هماهنگی اصلاح طلبان کرد در بیانیه ای درباره انتخابات شوراهای شهرو روستا از صاحبان تخصص و نخبگان جامعه دعوت کرد که به عنوان نامزد این انتخابات ثبت نام کنند.

به گزارش خبرگزاري مهر در اين بيانيه آمده است: "شوراهای شهر و روستا به منزله انجمن های محلی و تحقق بخش سیستم غیرمتمرکز اداره امور جامعه، در واقع پایه گذار دولت های محلی در سرزمین های کثیرالمله و با تنوع فرهنگی تلقی می شوند. ایران عزیز نیز به عنوان یک سرزمین بزرگ و برخوردار از ملیت ها و اقوام گوناگون، در طول تاریخ، با پشت سر نهادن قرن ها حکومت های استبدادی و تجربه سیستم های متمرکز خودکامه، همواره در عطش دستیابی به نظام سیاسی غیرمتمرکز و متناسب با ویژگی های فرهنگی و قومی ساکنان خود بوده است".

در ادامه اين بيانيه تاكيد شده است: "قرار گرفتن انجمن های ایالتی و ولایتی در قانون اساسی دوران مشروطه، سرآغازی بود برای تحقق این خواست تاریخی، معقول و انسانی مردمان این سرزمین. متاسفانه با عملکرد ضعیف و ناکارآمدی حکومت پهلوی فقدان این نهاد مهم، همچون زخمی التیام نایافته باقی ماند. پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ۵۷ بار دیگر بارقه امید را در دل ها، برای تحقق این مهم زنده نمود. اختصاص اصولی از قانون اساسی به امر شوراهای محلی گام مهمی بود که می توانست به استقرار سیستم تکثرطلب و مشاکرت جوی سیاسی و اجتماعی درکشور بینجامد اما تهی نمودن محتوای این اصول از اختیارات کافی از یکسو و بی توجهی دولتمردان دو دهه اول انقلاب برای پیاده سازی اصول مربوط به شوراها دست در دست هم داد و بیش از دو دهه اجرای اصول شوراهای شهر و روستا را به تاخیر انداخت. ظهور جنبش اصلاح طلبی در ایران موجب شد برای رفع این نقیصه اقدام و سرانجام پس از پافشاری دولت اصلاحات، انتخابات اولین دوره این شوراها در دولت آقای خاتمی برگزار و هرچند مواجه با چالش ها و ناکارآمدی هایی بود اما راه را برای تدوام آن هموار ساخت".

شوراي هماهنگي اصلاح طلبان كرد در اين بيانيه خود آورده است: "اینک در آستانه برگزاری چهارمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا قرار گرفته ایم. فارغ از اینکه به لحاظ اجرایی و ارزیابی عملکرد این نهاد مردم بنیاد، چه نمره ای به آن داده شود و یا اینکه اختیارات آن را هرگز شایسته جامعه ایرانی نمی دانیم، براین باوریم که به دلیل اهمیت و نقش مهم این نهاد مردمی در سرنوشت اجتماعی و فرهنگی مردم و با عنایت به اینکه شوراهای محلی یکی از مناسب ترین روش ها برای تمرین دموکراسی در سرزمین هایی نظیر کشور عزیزمان ایران است و با تاکید بر این نکته اساسی که شوراهای شهر و روستا یگانه کانالی است که کردها با گرایش های مختلف مذهبی و عقیدتی، بدون تحمیل می توانند افرادی را از جنس خود برای اداره امور شهرها و روستاهای شان برگزینند، حضور فعال در این عرصه را کمک به تقویت نظام مردمسالار و تحقق آرمان ها و مطالبات مردم هر منطقه تلقی می کنیم. مردم ما به خوبی می دانند که حضور در صحنه انتخابات شوراها به ویژه برای مردمان مناطق دور از مرکز و مرزهای کشور، استفاده از یک حق قانونی و انسانی و گامی مهم در دستیابی به حق مشارکت در اداره امورجامعه است و بی توجهی به آن ممکن است آب به آسیاب کسانی بریزد که هیچ باوری به مردم و نقش آن ها در اداره امور کشور و مناطق ندارند".

شورای هماهنگی اصلاح طلبان کرد ضمن درک شرایط حساس کشور و منطقه، صمیمانه از شایستگان کرد در کلیه شهرها و روستاهای مناطق کردنشین که دارای تخصص های مختلف مورد نیاز شهرها و روستاها بوده و از دانش و تجربه و تخصص کافی برای خدمتگزاری در این نهاد کاملا مردمی برخوردار و علاقه مند به پیگیری مطالبات مردم کرد هستند، دعوت می نماید همراه با درک مسئولیت خطیر نمایندگی ملت و به منظور ادای وظیفه ملی و انسانی در امر آبادانی و توسعه شهری منطقه در حوزه های انتخابیه مربوطه حضور یافته وثبت نام كنند. امید است مسئولان ذیربط و نمایندگان مجلس ناظر بر امر انتخابات شوراها با سعه صدر زمینه لازم را برای برگزاری یک انتخابات آزاد و رقابتی در امر شوراها فراهم و اجازه دهند مردم کرد و سایر هم میهنان، آزادانه از حق انتخاب شدن و انتخاب کردن بهره ببرند".

کد خبر 2036782

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha