۱ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۲:۰۲

جسری به مهر خبرداد:

برگزاری دوره تکمیلی داستان نویسی با رویکرد علمی در استان کرمانشاه

برگزاری دوره تکمیلی داستان نویسی با رویکرد علمی در استان کرمانشاه

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: رئیس اداره امور فرهنگی اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان کرمانشاه، از برگزاری دوره های تکمیلی داستان نویسی در کرمانشاه خبرداد و گفت: این دوره ها با هدف و رویکرد علمی برگزار می شود.

پیمان جسری در گفتگو با خبرنگار مهر ، با اشاره به  پتانسیل ها و ظرفیت های داستان نویسی در استان کرمانشاه  گفت: از جمله اقدامات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در سال 91 می توان به برگزاری دور های مقدماتی کارگاه های آموزش داستان نویسی در استان اشاره کرد.

وی افزود: این دوره ها با هدف کشف استعداد وارتقاء سطح آموزش علاقمندان به موضوع با رویکرد علمی برگزار شده است.

وی با بیان اینکه کارگاه های آموزش داستان نویسی با گستره استانی در سه منطقه غرب استان، اورامانات و مرکزیت کرمانشاه برگزار شد،گفت: این کارگاه ها با استفاده از تجارب اساتید کشوری در آموزش داستان نویسی و در سطح مقدماتی، آشنایی با عناصر و قالب های داستانی و همچنین جریان شناسی داستان در کشور و جهان برگزار شد.

جسری با ذکر اینکه کارگاه داستان نویسی با استقبال زیادی از سوی علاقمندان به داستان نویسی در استان روبرو شد، به ضرورت استمرار در برگزاری کارگاه های داستان نویسی تاکید کرد و ادامه داد: برگزاری کارگاه های داستان نویسی امری تردید ناپذیراست وتمام افرادی که در این کارگاه ها شرکت می کنند به خوبی آگاهند که چنین کارگاه هایی مانند یک کتاب راهنما عمل می کند و در پیشرفت قلم نویسندگان تازه کار موثر است.

وی افزود: فلسفه وجودی یک کارگاه خوب داستان نویسی این است که  به عنوان حلقه ای برای نوشتن بتواند خلاء بی تجربگی داستان نویس را پر کند.

جسری نقش کارگاه داستان نویسی را مانند نقش کاتالیزور دانست و گفت: نوشتن امری جوششی وتجربی است وکارگاه آموزش داستان نویسی می تواند زمینه های شکوفایی این جوشش را بیشتر، بهتر و سریعتر فراهم کند.

وی ادامه داد: بر این اساس کارگاه های داستان نویسی، قلم نویسنده را ورز داده و باعث افزایش توان نویسنده و فروتنی او می شود.

رئیس  اداره امور فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه ادامه داد: درپایان این دوره آموزشی، به شرکت کنندگان دراین کارگاه ها،گواهی نامه حضور در کارگاه داستان نویسی ارائه شد.

جسری دربخش دیگر  به  پتانسیل ها وظرفیت های داستان نویسی دراستان کرمانشاه ازنظر کمی وکیفی اشاره کرد و گفت: با توجه به استقبال خوب علاقمندان به مقوله داستان نویسی، واستفاده از ظرفیت های قویتر برای حضور در جشنواره داستان نویسی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در سال 92 نیز اقدام به برگزاری دوره های تکمیلی داستان نویسی خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه مشتاقان فراوانی برای خلق داستان های کوتاه ( داستانک) در استان کرمانشاه وجود دارد و باید نقاط نقاط قوت و ضعف موجود در جهت شناسایی این استعدادها مورد بحث و بررسی قرار گیرد، گفت:  تصمیم داریم برای سال جاری باهمکاری بنیاد ادبیات ایران که متولی امر داستان نویسی کشور است زمینه حضور اساتید برجسته کشوری را دراستان فراهم کرده ودراین کارگاه های آموزشی می توان به نقاط قوت و ضعف موجود توجه شود.

وی ابراز امیدواری کرد که علاقه مندان به داستان در استان کرمانشاه در این کارگاه ها حضور یافته و به دنبال آن  شاهد شکوفایی هر چه بیشتر قلم  داستان نویسان استان باشیم .

جسری افزود: از دیگر برنامه های سال جاری در این زمینه می توان به برگزاری جلسات نقد وبررسی کتب داستان نویسی با همکاری انجمن داستان نویسی و ارائه تازه ترین کتب منشر شده با حضور نویسندگان کتاب در جلسات نقد وبررسی داستان در استان کرمانشاه اشاره کرد.

رئیس اداره امور فرهنگی اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان کرمانشاه، در پایان گفت: به علاقمندان فعالیت های فرهنگی و هنری از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز موسسات تک منظوره داستان نویسی با شرایط لازم ارائه  خواهند شد.

کد خبر 2036961

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha