به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مجتبی کلباسی دوشنبه شب در ستاد اقامه نماز استان اظهارکرد: نماز کیمیای الهی است که باید ارزش واقعی آن را درک و در حد توان برای توسعه آن تلاش کرد.
مسیری برای تربیت انسان به جز نماز وجود ندارد، ادامه داد: نماز بیمه ای اجتماعی برای نسل های آینده است.
وی با تاکید بر اینکه تربیت دینی جز با نماز میسر نیست، تصریح کرد: نماز موجب تبدیل انسان به موجودی می شود که در برابر خالق هستی احساس مسئولیت می کند.
حجت الاسلام کلباسی با بیان اینکه تربیت دینی بهترین نوع تربیت انسان است، بیان داشت: مهمترین ترویج دهنده فرهنگ نماز خانواده ها هستند.
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به اینکه نماز انسان را از بسیاری از آسیب های اجتماعی دور می کند، بیان کرد: نماز واقعی نهی کننده است ولی متاسفانه گاهی از افراد نماز را یک امر منع کننده محسوب می کنند.
رئیس اداره قرآن و عترت آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز از کمبود بودجه برای بر پایی نمازهای جماعت در مدارس گلایه کرد و بیان داشت: در 75 درصد مدارس استان نماز جماعت به صورت دائم اقامه می شود.
حجت الاسلام سید محمد حسینی خواستار تدابیری برای تامین بودجه نماز در مدارس و هزینه ائمه جماعت برای بر پایی نماز در مدارس شد.
نظر شما