پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۵:۲۱

با حضور دکتر شاه آبادی؛

دومین "تئاتر شهر" کشور، در کرمانشاه افتتاح می شود/ بررسی وضعیت تئاتر کرمانشاه

دومین "تئاتر شهر" کشور، در کرمانشاه افتتاح می شود/ بررسی وضعیت تئاتر کرمانشاه

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه از افتتاح دومین تئاتر شهر کشور در کرمانشاه با حضور معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خبرداد.

حجت الاسلام محمد آفتابی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این سالن تئاتر شهر دومین سالن تئاتر در کشور است که با حضور شاه آبادی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد برگزار می شود.

آفتابی گفت: این سالن تئاتر در مجتمع فرهنگی انتظار واقع در میدان آزادی کرمانشاه قرار داشته و ظرفیت گنجایش سالن اصلی آن 640 نفر، سالن طبقه بالا (سالن سینما) 280 نفر و سالن کارگاه تخصصی نمایش (سالن پلاتو) 160 نفر است.

وی از استقرار گروه های نمایشی کرمانشاه در این سالن تئاتر و همکاری آنها برای ساماندهی "تئاتر شهر" کرمانشاه خبرداد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان کرمانشاه از وجود پتانسیل های بالا در عرصه تئاتر کرمانشاه خبر داد و گفت: استان کرمانشاه پس از استان تهران دومین استانی است که گروه های تخصصی تئاتر در آن وجود داشته و فعالیت و آموزش های تخصصی در این زمینه ارائه می شود.

وی افزود: گروه تئاتر کرمانشاه سه سال پیاپی در جشنواره تئاتر فجر حضور داشته و در یکی از دوره ها ثریا شیرزادی هنرمند پیشکسوت تئاتر کرمانشاه به عنوان بازیگر زن برتر تئاتر فجر شناخته شد.

آفتابی ادامه داد: در سال جاری نیز هنرمندان تئاتر کرمانشاه در جشنواره فجر حضور و یکی دیگر از بازیگران گروه تئاتر کرمانشاه مورد تقدیر قرار گرفت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه اشاره  ای به پتانسیل های بالای موسیقی نیز در کرمانشاه داشت و گفت: خوشبختانه استان کرمانشاه در اکثر حوزه های هنری دارای پتانسیل های انسانی بالایی است و این ظرفیت خصوصا در عرصه موسیقی و جشنواره موسیقی مقاومت کرمانشاه به اثبات رسید و درخشیدند.

وی گفت: مراسم افتتاح تئاتر شهر کرمانشاه  توسط معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی  و در 7 اردیبهشت ماه سال جاری ساعت 16 و در محل تالار انتظار شهر کرمانشاه  برگزار می شود.

حجت الاسلام آفتابی افزود : همزمان با این مراسم تئاتر شهر کرمانشاه نیز توسط معاونت هنری افتتاح خواهد شد و مجتمع انتظار به صورت یک مکان دائمی برای استقرار گروههای نمایشی و اجرای نمایش این گروهها در می آید .

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در پایان بار دیگر به فضای ایجاد شده در طول دو سال گذشته تئاتر استان  کرمانشاه اشاره  کرد و گفت : اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی حمایت های ویژه ای از نمایش و گروه های نمایشی در طول دو سال گذشته به عمل آورده و همین مساله باعث شده که امروز تئاتر کرمانشاه به جایگاه ویژه ای در کشور برسد.

کد خبر 2039121

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha