پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۵:۱۹

در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س)؛

بزرگداشت سالروز شهادت شهید قرنی برگزار شد/ شهیدی که همواره با مستکبران مبارزه می‌کرد

بزرگداشت سالروز شهادت شهید قرنی برگزار شد/ شهیدی که همواره با مستکبران مبارزه می‌کرد

قم - خبرگزاری مهر: مراسم بزرگداشت سالروز شهادت شهید سپهبد محمد ولی قرنی در حرم حضرت فاطمه معصومه(س) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم بزرگداشت سالروز شهادت شهید سپهبد محمد ولی قرنی ظهر سه‌شنبه با حضور نیروهای ارتش چهارگانه و رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نزاجا در حرم حضرت فاطمه معصومه(س) برگزار شد.

این مراسم همه ساله در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(ص) برگزار می‌شود و مراسم امسال سی و چهارمین سالروز شهادت این شهید بود.

در این مراسم رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نزاجا طی سخنانی با اشاره به اینکه ملاک برتری انسان ها تقوا است، اظهار داشت: خداوند انسان ها را از گره ها، ملت ها، نژادها و مکان های جغرافیایی مختلف آفرید تا یکدیگر را بهتر بشناسند.

حجت الاسلام محمد حسین بحرینی بیان کرد: انسان با کسب ارزش های واقعی و حقیقی به درجات عالی می‌رسد و استعداد رسیدن به این ارزش‌ها را خداوند به صورت جوهره در وجود هر انسانی قرار داده است.

وی ادامه داد: دانش و علم، تقوا و ایمان و جهاد در راه خدا از جمله مهم ترین ارزش‌هایی هستند که انسان با کسب آنها می‌تواند به مقام قرب الهی برسد.

وی افزود: شهید قرنی اولین رئیس سازمان ارتش ایران بود که پس از مجاهدت و تلاش‌های بسیاری در راه صیانت از جمهوری اسلامی مورد هدف مستکبران قرار گرفت.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نزاجا با اشاره به ویژگی‌های شهید محمد ولی قرنی ادامه داد: این شهید کسی بود که از ابتدای جوانی در راه بندگی خدا می‌کوشید و دغدغه کسب ارزش های واقعی را داشت.

وی اضافه کرد: شهید قرنی اهل مبارزه با استکبار بود و با داشتن روحیه تقوا به صورت جدی با دشمنان می جنگید و سرانجام نیز در همین راه به شهادت رسید.

حجت الاسلام بحرینی با اشاره به حدیثی از پیامبر گرامی اسلام(ص) تصریح کرد: در روز قیامت همه ترس و وحشت دارند مگر هفت گروه ازجمله پیشوای عادل، کسی که از ابتدای جوانی در راه بندگی خداوند کوشیده باشد، توبه کنندگان و آمران به معروف و ناهیان از منکر که در روز قیامت خوشحال هستند.

وی کسی را که حدود الهی را رعایت کند و اهل رکوع و سجود برای خدا باشد را از دیگر کسانی برشمرد که در روز قیامت هیچ ترس و وحشتی ندارند.

در ابتدای این مراسم بعد از قرائت آیاتی از قرآن کریم توسط قاری مدیحه سرایی نیز انجام شد.

در پایان این مراسم فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی مزار این شهید را گلباران کردند.

 

کد خبر 2039163

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha