پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۴:۰۳

بدنیا آمدن نوزاد در آمبولانس اورژانس

بدنیا آمدن نوزاد در آمبولانس اورژانس

مدیر روابط عمومی اورژانس تهران گفت: تکنسین های اورژانس نوزاد دختر را در داخل آمبولانس به دنیا آوردند.

حسن عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ساعت 6:20 دقیقه امروز فردی در تماس با مرکز اورژانس از درد زایمان زن 21 ساله اش خبر داد. بلافاصله یک دستگاه آمبولانس به محل آهار در لواسانات اعزام شد. تکنسین های اورژانس پس از حضور بر بالین زن 21 ساله اقدامات اولیه را در محل انجام و به سمت بیمارستان حرکت کردند.
 
وی ادامه داد: در اواسط راه کیسه آب مادر پاره شد که با توجه به وضعیت اورژانسی و برای حفظ جان مادر و فرزند اقدام به انجام عمل زایمان در آمبولانس کردند.
 
مدیر روابط عمومی اورژانس تهران افزود: پس از به دنیا امدن نوزاد دختر، تکنسین های اورژانس اقدامات لازم را انجام داده و مادر و فرزند را به بیمارستان شهدای تجریش تحویل دادند.
 
 
کد خبر 2039936

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha