به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدشرف الدین ملک حسینی شامگاه چهارشنبه در دیدار جمعی از فعالین سیاسی استان اظهار داشت: ایران اسلامی در معرض هجوم دشمنانی قرار دارد که کمر به جدایی مردم از انقلاب و نابودی نظام بسته اند.
وی افزود: آنها با تهدیدها و تحریمها سعی در شکستن مقاومت ملت ایران و رسیدن به خواسته های خود دارند.
ملک حسینی تصریح کرد: به لطف خدا، در پرتوی دین، مکتب و آرمانهای انقلاب و نصایح رهبری این دوران با موفقیت سپری می شود و ایران از آن سربلند بیرون می آید.
وی با بیان اینکه برای تحقق حماسه سیاسی و اقتصادی چیزی بیشتر و بهتر از همدلی در کشور معنا ندارد، گفت: اگر هیجانهای کاذب، تهمت، دروغ و امثال اینها جماعتی را جمع کرد، یقین بدانید این حماسه نیست.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد افزود: حماسه یک حادثه شگرف است که ویژگی های اخلاقی، انسانی و اسلامی بر آن حاکم باشد.
وی با بیان اینکه همه خودی ها به دنبال کشوری آباد هستند و موفقیت انقلاب را می خواهند، اظهار داشت: غیر خودی ها که تعدادشان اندک است، نه تنها نمی خواهند انقلاب بماند بلکه می خواهند اثری از عزت شیعی و ایران در جهان باقی نماند.
وی گفت: حماسه سیاسی در پرتو آگاهی، بصیرت، صبر، شکستن ساختارهای نادرست گذشته و در کنار اقدام سریع و نه هیجانی به وجود می آید.
نظر شما