به گزارش خبرنگار مهر، رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران در حاشیه این مراسم اظهار داشت: شهر معدن خیز بافق دارای پتانسیل معدنی خوب مانند چغارت و سه چاهون برای تولید سنگ آهن، کنسانتره، گندله و خوراک کارخانجات فولاد است که بازدید مسئولان از این طرحها و پروژه ها و رفع مشکلات، باعث پیشرفت در کارها می شود.
امیر امینی افزود: پروژه هايی که در این شهرستان در حال اجراست، علاوه بر کمک به پیشرفت صنایع فولادی در تهیه خوراک ذوب آهن هایی مانند اصفهان و فولاد مبارکه و امثال آن نقش مهمی دارد.
وی با اشاره به پیشرفت 87 درصدی پروژه آگلو مراسیون شرکت سنگ آهن مرکزی گفت: از لحاظ تجهیزات این پروژه 95 درصد پیشرفت داشته و تا پایان خرداد ماه افتتاح این کارخانه را نیز شاهد خواهیم بود.
اميني همچنين با حضور در مجتمع فسفات آسفوردی بافق خط تولید این مجتمع را افتتاح کرد.
وي در حاشیه افتتاح این پروژه بیان داشت: خروجی 80 هزار تنی فسفات در این بخش را داریم و تلاش همکاران در این بخش و راه اندازی و بومی سازی کارخانه تولید آهن پس از 14 سال توقف، قابل تحسین است.
وی تصریح کرد: با افتتاح این خط بالغ بر 24 هزار تن تولید آهن در سال را از محل باطله های تولید فسفات خواهیم داشت.
مدیر عامل شرکت فسفات آسفوردی نیز در این رابطه گفت: بعد از 14 سال توقف کارخانه تولید آهن به دلایل نواقص که حتی کارشناسان خارجی نتوانستند آن را راه اندازی کنند با تلاش و همت همکاران و کارشناسان در این مجموعه در سال 91 که به فرمایش مقام معظم رهبری به سال تولید ملی وحمایت از کار وسرمایه ایرانی بود باحداکثر توان داخلی راه اندازی شد.
جواد فتوحی افزود: اشتغال زایی و سودآوری این خط تولید که محصول آن آهن با عیار 61 درصد است هم برای منطقه و هم برای شرکت مفید است و محصول جانبی خط تولید كه فسفات است، خوراک مناسبی برای کارخانه های فولاد خواهد بود.
وی بیان داشت: محصول اصلی تولید فسفات است که در صنایع داخلی کودسازی استفاده می شود و با همان شرایط کار دو محصول را داریم و از باطله خاک که مجموعه ای از آهن وآپاتیت را دارا می شود، فسفاتش استهسال شده و آهن آن که 42 درصد است و قبلا در باطله ها دپو می شد، جدا سازی شده و با عیار بالاتر قابل بهره برداری است.
فتوحی از اشتغالزایی 40 نفر در این بخش خبر داد و خاطر نشان کرد: این خط تولید با مبلغی بالغ بر پنج میلیارد ریال راه اندازی شده است.
این هیئت همچنین از واحدهای استخراج معادن میشدوان و سه چاهون بافق بازدید کردند و از نزدیک در جریان چگونی استخراج سنگ آهن قرار گرفتند.
معدن سنگ اهن میشدوان با ذخیره ای بیش از 13میلیون تن و عیار متوسط 38 در صد است که در این واحد معدنی 160 نفر به طور مستقیم و بیش از 450 نفر به طور غیر مستقیم به کار اشتغال دارند.
نظر شما