به گزارش خبرنگار مهر ، منوچهر متكي ،صبح پنج شنبه در نشستي با اصحاب رسانه در تبريز گفت: بسياري از مشكلات كشور كه بعضي ها عادت كرده اند به تحريم ها نسبت بدهند ناشي از تحريم ها نيست و اكثريت آن ها از سوء مديريت كشور نشات مي يابد.
وي در همين راستا ابراز داشت: بايد دولتمردان بدانند كه در مسائل اقتصادي حق آزمون و خطا ندارند و بايد با نقشه اي كه هيچ وقت محكوم به شكست نمي شوند به سوي پيشرفت حركت كنند.
متكي در خصوص مذاكره ايران با كشورها نيز گفت: ما فقط تحت هيچ شرايطي با اسرائيل مذاكره نمي كنيم ولي با بقيه كشورها آماده مذاكره خواهيم بود.
متكي در ادامه سخنان خود با بيان اين كه سياست نه شرقي نه غربي به معناي قطع رابطه با كشورهاي شرقي و غربي نيست گفت: بايد دولت ها در راستاي اهداف مقدس خود و تامين رفاه مردم ،نهايت تلاش خود را بكنند كه مناسباتشان را با كشورها افزايش دهند و از اين طريق بسياري از مشكلات خود نظير بحران هاي اقتصادي را حل كنند.
شعار انرژي هسته اي حق مسلم ماست از ابداعات دولت فعلي نيست
متكي در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اين مطلب كه شعار انرژي هسته اي حق مسلم ماست منحصر به دولت آقاي احمدي نژد نيست گفت: در زمان آقاي خاتمي هم دولت و مردم با اين شعار آشنا بودند منتهي نتيجه مطلوب اين خواسته در دوران رياست جمهوري آقای احمدی نژاد حاصل شد.
سياست فشار بر ايران كارساز نبوده است
وزير سابق امور خارجه در ادامه سخنان خود با بيان اينكه ايران، بعد از انقلاب ، هميشه با انواع فشارها از سوي غرب مواجه بوده است گفت:كشورهاي غربي بايد بدانند كه سياست فشار بر عليه جمهوري اسلامي ايران، نتيجه عكسي داشته است و با اين سياست نتوانسته اند به اهداف خود دست يابند.
شيب افزايش و آزاد سازي قيمت ها بايد ملايم باشد
منوچهر متكي در پاسخ به سوال خبرنگاري در خصوص هدفمندي يارانه ها گفت: قانونگذار در بحث يارانه ها بايد به دو نكته توجه كند كه يكي از آن ها اين است كه شيب افزايش و آزاد سازي قيمت ها بايد ملايم باشد و ديگري اينكه باد دولت اين را بداند كه هر چه پول نقد در دست مردم زياد باشد به تبع آن تقاضاي كالا افزايش مي يابد و در نتيجه تورم افزايش مي يابد.
وي در همين راستا گفت: اگر يارانه اي كه دولت به عنوان كمك خرج به مردم مي دهد خرج شود ، جيب مردم خالي خواهد شد و آن چنان كه بايد و شايد تاثير مثبتي بر اقتصاد كشور نخواهد داشت.
تعطيلي زود هنگام دانشگاه ها كاري ناشايست است
وي در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر تعطيلي زودهنگام دانشگاه ها گفت: اين ساست كاري وزير علوم در اين زمينه صحيح نبود چرا كه بايد بعد از شنيدن نظرات دو مخاطب اصلي خود يعني استادان دانشگاه و دانشجويان ،سياست هاي مناسبي را اتخاذ مي کرد.
دولت صلاحيت ورود به قرائت هاي ديني را ندارد
وي در پاسخ به سوال خبرنگار مهر كه چه انتقاداتي به دولت آقاي احمدي نژاد داريد گفت: رهبر معظم انقلاب چندين بار به طور پياپي ، از دولت آقاي احمدي نژاد به دولتي سخت كوش ، مصمم و دولتي با اجراي پروژه هاي عمراني مفيد ياد كرده است .
وي افزود : ما هم بايد سعي كنيم از حسن هاي اين دولت و دولت هاي قبلي استفاده كرده و نقاط ضعف آن ها را تكرار نكنيم.
متكي گفت: بدعت و انحراف از دولت هاي هفتم و هشتم شروع شد و در اواخر دولت نهم و دهم نيز اتفاق افتاد.
نامزد احتمالی يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري در پايان سخنان خود گفت: تبعيت از ولي فقيه بايد بدون چون و چرا انجام شود و جايي كه همه مراجع ديني تحت شرايط خاصي بايد بدون چون و چرا از فرمان رهبري اطاعت كنند رئيس جمهور هم بايد جايگاه خود را شناخته و هميشه از ولي فقيه تبعيت كند.
نظر شما