پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۹:۱۴

رسولی:

دو پایگاه قرنطینه ثابت در استان همدان حمل و نقل مواد خام دامی را کنترل می کنند

دو پایگاه قرنطینه ثابت در استان همدان حمل و نقل مواد خام دامی را کنترل می کنند

همدان – خبرگزاری مهر: مدیرکل دامپزشکی استان همدان گفت: دو پایگاه قرنطینه ثابت در استان همدان حمل و نقل مواد خام دامی را کنترل می کنند

محمود رضا رسولی در گفتگو با خبرنگار مهرافزود: کنترل ورود و خروج مواد خام دامی به استان از وظایف دامپزشکی است که در همین راستا پست های قرنطینه ای بین راهی که تمام محموله های دام و مواد خام دامی در حال انتقال را کنترل می کند، راه اندازی شده است.

رسولی با اشاره به اینکه دو پایگاه قرنطینه ثابت در صالح آباد و رزن، انتقال مواد خامی در استان همدان را کنترل می کنند، گفت: در مواقع شیوع بیماری ها، پست های سیار برای بازرسی مواد خام دامی تشکیل می شود.

وی با اشاره به نقش دامپزشکی در تحقق حماسه اقتصادی، گفت: تولید مواد خام دامی مانند گوشت، شیر، عسل، پشم و تخم مرغ، در عرصه های صنعتی و روستایی و افزایش بهره وری و جلوگیری از تلفات دام و طیور در این راستا برنامه ریزی شده است.

رسولی با بیان اینکه در استان همدان بیش از 700 نفر در بخش خصوصی و صنایع وابسته به دامپزشکی مشغول فعال هستند، عنوان کرد: دامپزشکی در ایجاد اشتغال پایدار در واحد های دامداری و با تقویت اقتصاد خانوار روستایی موجب دستیابی به خودکفایی در زمینه تولیدات دامی و صنایع وابسته نظیر کشتارگاه ها و بسته بندی ها می شود.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان همچنین از بکارگیری مسئولین بهداشتی فنی در رستوران های استان همدان خبر داد و افزود: در شهرستان های همدان، نهاوند، ملایر و تویسرکان کارشناسان بهداشتی در رستورانها مستقر بوده و مواد خام دامی نظیر گوشت قرمز و مرغ و ماهی را کنترل می کنند.

وی با تاکید براینکه گستره کار دامپزشکی از مزرعه تا سفره است، اذعان داشت: نیروی موجود در دامپزشکی استان همدان جوابگوی کار دامپزشکی نبوده و از نظر اعتبارات نیز با کمبود مواجه هستیم.

رسولی تاکید کرد: دامپزشکی در ایجاد اشتغال پایدار در واحدهای دامداری ها ی صنعتی و روستایی و عشایری نقش اساسی دارد.

کد خبر 2041186

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha