پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۴:۰۵

350 میلیون ریال هدیه نقدی برای برگزیدگان "پرچم"

 350 میلیون ریال هدیه نقدی برای برگزیدگان "پرچم"

350 میلیون ریال هدیه نقدی در اختیار نفرات اول نخستین جشنواره "پرچم" در سه رشته عکس، پوستر و نقاشی کودک و نوجوان قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در دو بخش عکس و پوستر علاوه بر تندیس و لوح افتخار، 40 میلیون ریال هدیه نقدی به نفرات اول، 30 میلیون ریال به نفرات دوم و 20 میلیون ریال به نفرات سوم تعلق می‌گیرد.

همچنین با نظر گروه داوران در دو بخش عکس و پوستر به پنج نفر از شرکت‌کنندگان که آثارشان در رده‌های بعدی قرار می‌گیرد، لوح تقدیر و 5 میلیون ریال هدیه نقدی اهدا می‌شود. به همه کسانی که آثارشان در این دو بخش توسط داورن برای شرکت در نمایشگاه معرفی می‌شود، یک جلد کتاب جشنواره، لوح شرکت در نمایشگاه و یک میلیون ریال وجه نقد در بخش عکس و دو میلیون ریال در بخش پوستر تعلق می‌گیرد.

همچنین به نفرات اول تا سوم در سه گروه سنی در رشته نقاشی کودک و نوجوان به ترتیب شش میلیون، پنج میلیون و چهار میلیون ریال هدیه نقدی به همراه لوح افتخار و نشان ویژه‌ جشنواره اهدا خواهد شد.

علاوه بر آن در این رشته به بیست و پنج نفر در هر گروه سنی و جمعاً به هفتاد و پنج نفر که در رده‌های بعدی قرار می‌گیرند علاوه بر لوح شرکت در جشنواره و بسته‌ لوازم هنری مبلغ یک میلیون ریال هدیه‌ نقدی پرداخت خواهد شد.

نخستین جشنواره پرچم که در سه رشته عکس، پوستر و نقاشی کودک و نوجوان به همت سازمان فرهنگی- هنری، مدیریت فرهنگی منطقه پنج و فرهنگسرای فردوس برگزار می‌شود و علاقه‌مندان برای شرکت در این جشنواره تا سوم خرداد همزمان با آزادی خرمشهر فرصت دارند تا آثار خود را به دبیرخانه جشنواره پرچم ارسال کنند.

کد خبر 2041440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha