پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۲:۴۰

پورفرضی:

تاخیر در تخصیص ارز علت کمبود دارو در اردبیل عنوان شد

تاخیر در تخصیص ارز علت کمبود دارو در اردبیل عنوان شد

اردبیل – خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: علت کمبود برخی داروهای خاص در استان به دلیل وارداتی بودن و عدم تخصیص ارز مرجع برای آن است.

فرهاد پورفرضی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه 97 درصد داروهای مورد نیاز در داخل کشور تولید شده و از بابت تامین آن مشکلی وجود ندارد، تصریح کرد: با این وجود سه درصد داروها که بیشتر به جهت درمان بیماریهای خاص مصرف می شود نیازمند تخصیص ارز مرجع است.

وی با بیان اینکه در ماههای اخیر تاخیر در اجرای این مهم هم تولید داروها به دلیل استفاده از مواد اولیه وارداتی و هم خود داروهای وارداتی را با کمبود مواجه کرده، از تخصیص ارز و رفع این مشکل خبر داد.

پورفرضی اضافه کرد: در حال حاضر مهمترین نیازهای دارویی استان خریداری شده  و در گمرک استان در شرف ترخیص و توزیع داروخانه ای است.

وی با تاکید به خرید دارو با ارز مرجع از عدم گرانی داورها خبر داد و تاکید کرد: در صورتی که داروخانه ای اقدام به فروش دارو به قیمت بالاتر کند مرتکب تخلف شده است.

850 بازدید از داروخانه ها انجام شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همچنین در خصوص کنترل عملکرد داروخانه ها از انجام 850 بازدید از داروخانه های دایر در استان در سال گذشته خبر داد.

وی اضافه کرد: همچنین 712 بازدید نیز از کارخانه های تولید دارو انجام شده است.

به گفته پروفرضی تخلفات داروخانه ها از جمله فروش گرانتر دارو، عدم توجه به انقضای دارو و فروش بدون نسخه به شدت کنترل می شود.

وی همچنین با یادآوری ارائه دو میلیارد ریال دارو برای بیماران صعب العلاج اضافه کرد: این مهم با هدف حمایت مالی و درمانی بیماران صعب العلاج به دلیل هزینه های درمانی قابل توجه در سال جاری نیز ادامه خواهد یافت.

کد خبر 2041472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha