پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۸ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۱:۴۲

صالح:

بازيکنان تیم ملی قرقيزستان از لحاظ فنی باهوش هستند

بازيکنان تیم ملی قرقيزستان از لحاظ فنی باهوش هستند

مشهد - خبرگزاري مهر: سرمربي تيم ملي فوتبال نونهالان ایران گفت: قرقيزها سبك بازي متفاوتي نسبت به تركمن ها و هندي ها دارند و از لحاظ فني با هوش تر هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسين صالح صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهار كرد: خوشبختانه بازيكنان از روحيه بسيار بالايي برای رويارويي با قرقيزستان برخوردار هستند و تمرينات منظم و موثری را پشت سر گذاشته اند.

سرمربي تيم ملي فوتبال نونهالان ایران با بیان اینکه پيروزي قاطع تیم ایران مقابل تیم ملی تركمنستان فاصله فوتبال ما با این کشور را به همگان نشان داد، افزود: سبک بازي تیم تركمنستان كاملا متفاوت با بازي تیم هندوستان بود.

صالح بيان كرد: كادر فني تیم ما با تهیه و بررسي فيلم بازي گذشته تيم تركمنستان، نکات لازم در مورد نحوه بازي این تیم را به بازيكنان منتقل کرد و توانستیم نتيجه مورد نظر خود را كسب کنیم.

وي تيم فوتبال پاكستان ديگر حريف نونهالان فوتبالیست کشور را تيمی خوب دانست و گفت: بازي پاكستان و هندوستان را نيز زير نظر خواهيم گرفت و سعي داريم با پيروزي در دو بازي باقي مانده با قاطعيت هر چه تمام تر به عنوان تيم اول گروه D به دور بعدی صعود كنيم.

 

کد خبر 2042084

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha