پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۲:۰۱

مرتضوی:

پل هفت تیر مشگین شهر فاقد طراحی مهندسی است

پل هفت تیر مشگین شهر فاقد طراحی مهندسی است

اردبیل – خبرگزاری مهر: مسئول تیم مطالعات شرکت مهندسین مترا گفت: در پی مطالعات انجام شده مشخص شد که پل در دست احداث هفت تیر مشگین شهر فاقد اصول مهندسی در طراحی و ساخت است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید وحید مرتضوی شامگاه شنبه در جلسه شورای ترافیک اردبیل تصریح کرد: این پل در محل اتصال خیابان شهید بهشتی و باهنر جنوبی احداث شده و در حال حاضر با مشکل توجیه ادامه ساخت مواجه است.

وی افزود: مطالعات ترافیکی این پل نشان می دهد در مقایسه شرایط فعلی و افق 10 ساله وجود این پل تاثیری در میزان ترافیک و بهبود ترددهای این منطقه نخواهد داشت.

مرتضوی با تاکید به اینکه احداث این پل توسط مشاور قبلی بدون طراحی مناسب انجام شده است، ادامه داد: نبود قوس عمودی، نبود قوس افقی و شکسته بودن پل از جمله مهمترین ایرادات ساخت است.

وی تاکید کرد: در صورتی که ادامه ساخت پل در دستور کار قرار گیرد باید بخشهایی از آن تخریب و مجددا ساخته شود.

افزایش تصادفات به دلیل ضعف کارشناسی مشاور

مشاور طرح جامع ترافیک اردبیل اضافه کرد: به دلیل عدم برخورداری پل از طراحی مهندسی مناسب و موقعیت اشتباه احداث آن، از بدو احداث تصادفات در این ناحیه از شهر مشگین شهر افزایش یافته است.

وی ادامه داد: تیز بودن پل و عدم دید مناسب راننده، عدم توجیه ساخت به تناسب عرض خیابان و موقعیت نامناسب طراحی موجب شده است وجود این پل مشکلاتی در ایمنی ترددها به وجود آورد.

به عقیده مرتضوی افزایش 25 درصدی تاخیر ترددها، افزایش چگالی تردد، کاهش جریان عبوری و افزایش زمان سفر و مصرف سوخت از جمله ایرادات احداث این پل است.

نارضایتی عموم شهروندان از ادامه احداث پل

مسئول تیم مطالعات شرکت مهندسین مترا اضافه کرد: علاوه بر این مطالعات تبعات اجتماعی احداث این پل نشان می دهد وجود پل هفت تیر به دلیل افزایش تصادفات و کاهش ایمنی در تردد موجبات نارضایتی شهروندان را فراهم کرده است.

وی افزود: علاوه بر این مجاورت پل به ساختمانهای اطراف به دلیل فاصله کم گلایه هایی را در پی داشته است.

به گفته مرتضوی به دلیل تاثیر ناچیز وجود پل و هزینه هشت میلیارد ریالی برای تکمیل آن، وجود پل سالانه بالغ بر 230 میلیون ریال هزینه زیان خواهد داد.

وی تاکید  کرد: در پی بررسی های انجام شده مشاهده شد حتی یک مورد رضایت از احداث پل نه از سوی مسئولان و نه شهروندان گزارش نشده است.

مهلت 15 روزه مشاور اول برای ارائه توضیحات

در این جلسه همچنین استاندار اردبیل نیز با پذیرش اظهارات مشاور تصریح کرد: اینکه در جایی پروژه اشتباه بوده باشد ایرادی نداشته و باید اصلاح شود.

اکبر نیکزاد اضافه کرد: پروژه های عمرانی بسیاری به دلیل مشکلات ساخت و طراحی در نیمه متوقف شده و یا بعد از ساخت تخریب شده است.

وی افزود: با توجه به عواقب مطالعه شده ادامه احداث پل هفت تیر ضروری است مشاور و طراح اول پل تا حداکثر 15 روز توضیحات خود را ارائه کند.

به گفته نیکزاد در صورتی که توضیحات طراح کافی و قانع کننده نباشد، پل هفت تیر به صورت کامل تخریب خواهد شد.

گفتنی است احداث این پل از سال 88 آغاز شده و تاکنون اعتباری بالغ بر هفت میلیارد ریال برای ساخت آن هزینه شده است.

کد خبر 2042086

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha